به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا طالبی در نشست ویدئوکنفرانسی ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور ادامه داد: از این میزان ۳ هزار و ۹۱۶ نفر در هتلها، هزار و ۸۸۶ نفر در مجتمعهای گردشگری، ۹ هزار و ۲۷۲ نفر در مهمانپذیرها، ۱۱ هزار و ۲۴۲ نفر در اقامتگاههای بومگردی و ۱۷۴ هزار و ۱۴۸ نفر در خانههای مسافر، اقامت موقت و چند روزه داشتهاند.
وی با بیان اینکه ۱۸ درصد اقامتها ۲ یا سه روزه، ۷۰ درصد یک روزه و ۱۱ درصد بین سه تا هفت روز بوده است گفت: در اقامتگاههای موقت از جمله کانکسها و چادرهای مسافرتی ۵۹ هزار و ۴۸۵ نفر و در مراکز آموزشی ۳۸ هزار و ۷۵۷ نفر اقامت داشتهاند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود: تا سوم فروردین ۱۴۰۱، خراسان جنوبی در موضوع ضریب افزایش تردد بین استانی رتبه دوم کشور را داشته است و براساس آمار به ثبت رسیده از پلاکها، تعداد یک میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ تا پنجم فروردین ۱۴۰۱ در جادههای استان تردد داشتهاند.
وی بیان کرد: تعداد ترددهای به ثبت رسیده در این مدت در مقایسه با نوروز ۱۴۰۰ به میزان ۷۸ درصد و نسبت به نوروز ۱۳۹۸ و قبل از همهگیری ویروس کرونا ۲۳ درصد افزایش داشته است.
طالبی گفت: ۲۸ درصد ترددها از مبدأ استان خراسان رضوی، ۹ درصد از استان تهران، ۳۴ درصد از سایر مبادی کشور و ۲۹ درصد نیز داخل استانی بوده است.
وی با بیان اینکه اواخر سال گذشته جلسات متعددی با محوریت خدمات سفر در مرکز استان و شهرستانها برگزار شد اظهار داشت: بررسیهای میدانی نشان میدهد ۹۵ درصد مصوبات ستاد هماهنگی خدمات سفر کشور در سطح استان اجرایی شده است.
جانشین رییس ستاد اجرایی خدمات سفر خراسان جنوبی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای رفاه حال مسافران افزود: براساس مصوبه ستاد استانی و در راستای همکاری با نیروی انتظامی، ۴۰ دستگاه خودرو از ظرفیت دستگاههای اجرایی مختلف در اختیار پلیس قرار گرفت تا در مبادی ورودی و جادههای استان مورد استفاده قرار گیرد.
وی به ظرفیت ۲۴ هزار نفری اقامتگاههای استان اشاره کرد و گفت: علاوه بر این با بهرهگیری از دیگر ظرفیتها برای ۱۲۹ هزار نفر ظرفیت اقامتی در سطح استان پیشبینی شده است.
طالبی به وضعیت نظارتها در این استان هم اشاره کرد و گفت: اعضای ستاد استانی خدمات سفر، ۸۳ بازدید از جادهها و داخل شهرها انجام دادهاند.
وی افزود: در این بازه زمانی ۱۲۶ هزار نفر نیز از جاذبههای مذهبی، تاریخی و طبیعی استان بازدید کردهاند.
معاون استاندار خراسان جنوبی به فعالیت بازارچههای صنایع دستی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۵۰ بازارچه صنایع دستی با ۳۰۰ غرفه در مسیرها و داخل شهرها فعال بوده است.
وی بیان کرد: تعداد پایگاههای فعال انتظامی ۴۷ مورد، پایگاههای امداد و نجات جمعیت هلال احمر ۳۴ مورد، پایگاه های اورژانس ۴۰ مورد، پایگاههای امداد خودرویی ۱۷ مورد، قضات کشیک ۱۲ نفر، شوراهای حل اختلاف ۱۱ مورد و داروخانههای شبانهروزی ۱۵ مورد بوده است.
طالبی افزود: در برخی شهرستانها از جمله طبس و فردوس در راستای خدماتدهی بهتر به مسافران نوروزی علاوه بر سهمیههای تخصیصی، سهمیه خاص آرد و محصولات دیگر نیز تعلق گرفته است.
این نشست با حضور ویدئوکنفرانسی معاون هماهنگی امور عمرانی وزارت کشور و جمعی از معاونین وزارتخانهها برگزار شد.