علیرضا ثواچه روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این چادرها با استفاده از تکنولوژی نانو ایجاد شده است و علاوه بر این که یکی از بهترین مدلهای پارچه هستند هرگز کثیف نمی شوند، آلودگی روی آنها قرار نمیگیرد و معطر طراحی شدهاند.
وی با بیان اینکه دوخت ، طراحی و تمام مراحل تهیه چادرها در استان انجام شده است اظهار کرد: ۱۳۰ عدد از این چادرها در مسجد جامع یزد موجود است .
مدیر گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد هدف از طراحی این نوع چارها را ترویج حجاب در بین بانوان گردشگر بیان و اضافه کرد: خوشبختانه طراحی زیبای این چادرها باعث شده تا بانوان گردشگر ترغیب به استفاده از آنها و تهیه عکس از خود در داخل این مسجد تاریخی شوند.
ثواچه ادامه داد: البته علاوه بر این چادرها، چادرهای معمولی نیز در اختیار گردشگران استان در هنگام بازدید از اماکن گردشگری مذهبی قرار میگیرد که به صورت مداوم شستشو میشود.
وی یادآور شد: هزینه این چادرها از سوی سازمان تامین شده و در نظر داریم با تولید انبوه در اماکن مذهبی و گردشگری دیگر هم از این چادرها استفاده کنیم.
مسجد جامع کبیر یزد، یکی از شاهکارهای تاریخی ایران بوده که در هر گوشه و کنار آن، یادگارهایی از دوران گوناگون برجای ماندهاست. تاریخچه و ساخت مسجد جامع از دوران پیش از اسلام آغاز شده و یکی از زیباترین مساجد دورهٔ تیموری است که از نظر کاشیکاری، سر در رفیع، مناره ها و کتیبه آن در زمره زیباترین شاهکارهای معماری قرن نهم هجری قمری میباشد.