دکتر محمدرضا جمعه زاده روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از سال ۹۸ بیمارستان های بنت الهدی بجنورد و آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان با هدف توسعه توریسم درمانی، مجوز IPD را از سوی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کردند و هم اینک از امکانات نوین و نیروی انسانی کارآمد و متخصص برای ارایه خدمات پزشکی برخوردارند.
وی افزود: بیمارستان های امام حسن (ع) و امام علی(ع) بجنورد نیز از مجوز موقت برای پذیرش بیماران خارجی برخوردار بودند که اخذ مجوز نهایی آنها بدلیل شرایط کرونایی به تعویق افتاده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: در بیمارستان بنت الهدی بجنورد، پذیرش بانوان برای انجام جراحی های زنان و نوزادان است و در بیمارستان هاشمی رفسنجانی شیروان هم، جراحی چشم، اورولوژی، جراحی های عمومی در برخی جراحی های زنان قابل انجام است.
جمعه زاده با بیان اینکه پارسال ۱۰ بیمار خارجی در بیمارستان های استان پذیرش شد، گفت: مشاوره به ۱۵ بیمار خارجی به صورت تلفنی توسط پزشکان، برگزاری جلسات با سازمان های خارج از دانشگاه و ارتباط مداوم با نماینده وزارت امورخارجه استان و برگزاری جلسات متعدد در راستای هموار کردن مسیر جهت پذیرش بیماران خارجی برای تحقق آن انجام شده است.
وی با اشاره به توزیع عادلانه خدمات پزشکی و درمانی در سطح استان، خاطرنشان کرد: اقدامات لازم برای جذب ۵۹ پزشک متخصص در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه انجام شده است.
جمعه زاده افزود: رویکرد جدید دانشگاه علوم پزشکی استان این است که حداقل از هر رشته پایه تخصصی، داخلی، اطفال، جراحی و بیهوشی دو پزشک متخصص در بیمارستان شهرستانها وجود داشته باشد تا خدمات حوزه سلامت مداوم ارائه شود.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان ۸۶۳ هزار نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.