محمدرضا افشار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بر اساس برنامه هزار و ۲۰۰ تن شکر برای مصرف خانوار و هزار و ۵۰۰ تن برای مصرف واحدهای صنفی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد : براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت شکر برای عاملان فروش۱۲۵ هزار و ۳۵۰ ریال تعیین شده است.
افشار ادامه داد : هزار و ۸۰۰ تن برنج هندی با نرخ هر کیلو ۱۷۰ هزار ریال و هزار و ۶۰۰ تن برنج تایلندی با نرخ ۱۲۵ هزار ریال هم در قالب طرح تنظیم بازار و طرح ضیافت در گلستان توزیع می شود.
سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی گلستان ادامه داد: هیچ گونه کمبودی از لحاظ تأمین و ذخیره کالای اساسی در استان نیست و مردم گلستان همانند سایر نقاط کشور میتوانند بدون دغدغه نسبت به تهیه کالای اساسی مورد نیاز خود در فروشگاههای زنجیرهای، تعاونیهای مصرف و عاملین مجاز اقدام کنند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ حسب مجوز فروش صادره میزان سه هزار و ۸۶۵ تن برنج، ۴۹۵ تن برنج تایلندی و چهار هزار و ۸۰۰ تن شکر سفید از طریق فروشگاههای زنجیرهای، تعاونیهای مصرف و عاملان مجاز معرفی شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی بین خانوارهای گلستانی توزیع شد.
استان مرزی گلستان با داشتن ۵۶۰ هزار هکتار اراضی زراعی، حدود ۴۰ هزار هکتار اراضی باغی، چهار میلیون واحد دامی، ۸۶۰ هزار هکتار مرتع، ۴۵۲ هزار هکتار جنگل و دسترسی به ۱۱۰ کیلومتر ساحل دریای خزر، سالانه حدود ۵.۵ میلیون تن انواع محصول و تولیدات زراعی، باغی و دامی را توسط افزون بر ۲۲۰ هزار بهرهبردار که حدود ۱۵۰ هزار نفر آنها در حوزه زراعت و باغبانی فعالیت دارند، به ارزش تقریبی ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تولید و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی میکند.