تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در صفحه شخصی کاربری خود در توئیتر به دیدار با دو استاد پیشکسوت فرهنگ و هنر اشاره کرد و نوشت: دانشمندان و هنرمندان از سرمایه‌های نمادین یک ملت هستند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمد مهدی اسماعیلی، روز دوشنبه - ۸ فروردین - در این صفحه شخصی کاربری در فضای مجازی نوشت: شب گذشته به منزل دو استاد برجسته و کم نظیر فرهنگی و هنری کشورمان رفتم. استاد انوار، که با ۹۸ سال سن با حرارت از شگفتی های علمی ابن سینا می گفت و استاد محجوبی که با ۹۲ سال سن همچنان بهشت را نقاشی می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: دانشمندان و هنرمندان از سرمایه های نمادین یک ملت هستند.

به گزارش ایرنا، استاد حسین محجوبی متولد ۲۴ اردیبهشت ۱۳۰۹ در لاهیجان است. او نقاش، معمار و طراح بسیاری از پارک‌های ایران از جمله پارک ساعی تهران بوده است. این پیشکسوت هنر معاصر ایران که آثارش شهرت  جهانی دارد، بیشتر از ۷۰ سال است که دنیاهای سرسبز و خیال‌انگیزش را به تصویر کشیده و ارائه کرده است و این ذوق نقاشانه همچنان در جریان هنر معاصر ایران ادامه دارد.

سید عبدالله انوار (زادهٔ ۱۸ مرداد ۱۳۰۳ در تهران) از دانشمندان و مترجمان ایرانی و از پیش‌کسوتان معاصر نسخه‌شناسی در ایران است. وی نسخه‌پژوه، نسخه‌شناس، ادیب، فهرست‌نویس، متخصص متون کهن، منطق‌دان، موسیقی‌دان، تاریخ‌دان، فلسفه‌پژوه، تهران‌شناس، و در یک کلام جامع معقول و منقول ایرانی است.

وی بیش از ۲۰ سال رئیس بخش نسخ خطی کتابخانه ملی ایران بود و در طول دوران کاری خود حدود ۱۰ جلد فهرست نسخه‌های خطی به فارسی و عربی را تدوین کرد. وی یکی از حروف (مجلدات) لغت‌نامه دهخدا را نیز تدوین کرده‌است. او مسلط به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسه است و اکنون ترجمه شفاء ابن سینا از او در دست چاپ است. عبدالله انوار، دارای تصحیحات بسیاری است که از مهم‌ترین و مشهورترین آن‌ها می‌توان به جهانگشای نادری اشاره کرد.