به گزارش ایرنا ، رحیم یونسی روز سهشنبه در نشست با سرپرست فرمانداری خلخال اظهار کرد: هزینههای مربوط به پوشش بیمهای هرگونه حوادث ناشی از کار ، کارآموزان معرفی شده از مراکز آموزش فنی و حرفهای به محیطهای کار بخش خصوصی از محل اعتبارات دولتی تامین خواهد شد.
وی ادامه داد: جایگزینی رشتههای آموزشی دانشبنیان ، کمهزینه و کوتاه مدت نیز از برنامههای در دست اقدام برای ارتقای مهارت فنی افراد ، کمک به حل معضل بیکاری و هدایت افراد به یادگیری مهارت فنی به جای یادگیری صرف علوم نظری با بازار کار نامشخص و نامطمئن است.
یونسی اصرار خانوادهها برای ادامه تحصیل فرزندان خود در رشتههای نظری و صرف کسب گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی را مانع از دستیابی به اهداف بلند مدت مرکز آموزش فنی و حرفهای در توسعه رشتههای مهارتی در این استان ذکرکرد.
مدیر کل مرکز آموزش فنی وحرفه ای استان اردبیل خاطرنشان کرد: توانمندیها و مهارت افراد به ارتقای کیفی کار و حتی زندگی افراد کمک میکند و نقش مهمی در بهبود کیفیت در عرصههای مختلف دارد.
وی تعامل خوب با آموزش و پرورش و دانشگاهها را در هدایت نیروهای انسانی به سمت رشتههای فنی و مهارتی یادآور شد و گفت: فارغالتحصیلان دانشگاهی در سالهای اخیر فاقد مهارت بوده که ما تلاش کردیم در قالب گروههای مختلف مهارتی آنها را مورد حمایت قرار دهیم.
یونسی افزود: راهاندازی رشتههای جدید متناسب با نیاز جامعه و بازار کار از جمله ایجاد رشته تعمیرکار پکیج ، آسانسور ،خودروهای جدید باید در دستور کار مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستانهای استان از جمله شهرستان خلخال قرار بگیرد.
۲۵ مرکز آموزش دولتی در ۲۱۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در آموزش مهارت فنی در استان اردبیل فعالیت میکنند.