بندرعباس - ایرنا - معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان گفت: ظرفیت گردشگری خوراک این استان ساعت ۲۰ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین در برنامه دست‌پخت شبکه یک سیما معرفی می‌شود.

به گزارش ایرنا،فائقه اتابک سه‌شنبه در این خصوص افزود: این برنامه در راستای معرفی گردشگری خوراک و غذاهای محلی هرمزگان به همت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این استانروی آنتن می‌رود.

وی ادامه داد: ۱۲ بانوی هرمزگانی در این برنامه با پوشش سنتی به معرفی گردشگری خوراک و غذاهای بومی هرمزگان می‌پردازند تا جنبه دیگری از جاذبه‌های گردشگری این استان به جامعه معرفی شود.

وی اضافه کرد: تنوع خوراک در این استان بسیار بالا بوده که نیاز است انواع مختلف آن به جامعه معرفی شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان افزود: مسابقه آشپزی دست‌پخت ویژه نوروز ۱۴۰۱ روز پنج‌شنبه ۱۱ فروردین ساعت ۲۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شود.