مهدی ولیپور شامگاه سه شنبه در بازدید از پایگاه امداد و نجات جاده ای پاپایی در شهرستان ایجرود ضمن تبریک سال نو و خدا قوت به امدادگران، نجاتگران و همکاران هلال احمر افزود: تیم های عملیاتی با کمترین امکانات اما روحی بزرگ در پوشش حوادث مختلف، خدمات شایسته ای به هموطنان ارائه داده اند.
وی اظهار داشت: طی ماههای اخیر اتفاقات خوبی در این سازمان رقم خورده است که بخشی از این موارد را شاهد هستیم و بخشی دیگر نیز به سرانجام می رسد که از جمله آن موضوع رفاه امدادگران و نجاتگران هلال احمر و تعیین تکلیف بکارگیری آنها در پایگاه های امداد و نجات جاده ای که در حال رایزنی است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران به تهیه لوازم انفرادی و تجهیزات تخصصی در پایگاه های امداد و نجات جاده ای اشاره کرد و ادامه داد: معاونت پشتیبانی هلال احمر در حال تامین و خرید کفش، البسه و تجهیزات تخصصی کوهستان است که این اقلام حدود ۲ ماه آینده توزیع خواهد شد.
وی با قدردانی از استانداری و مدیریت بحران زنجان اضافه کرد: این مجموعه ها همراهی بیشتری با هلال احمر استان دارند و با این حمایت ها امدادرسانی ها تقویت می شود.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: اولویت های این سازمان امسال تعیین تکلیف خواهد شد.
ولی پور، از زحمات همه هلال احمری های زنجان در خصوص امدادرسانی به هموطنان در برف و کولاک و حوادث مختلف قدردانی کرد.
وی خاطرنشان کرد: مقرر شد در فاصله بعد از ۴۰ کیلومتری بیجار به زنجان ساختمانی معرفی شود و در صورت داشتن شرایط لازم، پایگاه امداد و نجات جاده ای در این محل راه اندازی شود.
۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای پایگاههای جادهای استان زنجان هزینه شده است
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز به امدادرسانی ها در برف و کولاک زمستان سال گذشته اشاره کرد و افزود: با هم افزایی میان دستگاه های مدیریت بحران استان و تلاش بی وقفه امدادگران توانستیم برای سرنشینان خودروهای گرفتار در برف و کولاک جاده زنجان به طارم به نحو مطلوبی خدمات داده و آنها را اسکان اضطراری دهیم.
دکتر سید قاسم موسوی گفت: مدیریت بحران استانداری زنجان همیشه همراه هلال احمر استان در تمام حوادث بوده است.
وی اظهار داشت: نجاتگران و امدادگران با امکانات حداقلی بیشترین زحمات را متحمل می شوند و هیچ توقعی ندارند که این مهم بار مسئولیت ما را زیاد می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: سال گذشته به رغم کمبود اعتبارات ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از منابع داخلی برای تقویت و بازسازی پایگاه های امداد و نجات جاده ای استان هزینه شد.
موسوی اظهارداشت: از مسیر بیجار تا شهر زرین آباد پایگاه امداد و نجات جاده ای برای امدادرسانی در حوادث جاده ای وجود ندارد که نیازمند راه اندازی این پایگاه هستیم.
گفتنی است، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور در بدو ورود به استان از پایگاه امداد و نجات جاده ای پاپایی شهرستان ایجرود، پست موقت عوارضی آزادراه زنجان – تبریز، پایگاه امداد و نجات شمالغرب، پایگاه امداد و نجات جاده ای در عوارضی آزادراه زنجان به قزوین و پست خدمات بشردوستانه اعضای جوانان هلال احمر در همین مسیر و میدان بسیج شهر زنجان بازدید و با امدادگران و نجاتگران مستقر در این پایگاه ها و اعضای جوانان دیدار و گفت و گو کرد.