دزفول-ایرنا- فرماندار ویژه دزفول با اشاره به ظرفیت‌های این شهرستان در زمینه شرکت‌های دانش بنیان گفت: رشته‌های تحصیلی جدید براساس نیاز و متناسب با ظرفیت‌های شهرستان دزفول ایجاد شوند.

به گزارش ایرنا علی فرهمندپور روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان دزفول ویژه بازگشایی وحضوری بودن مدارس در سالن کنفرانس مدیریت آموزش و پرورش دزفول افزود: ظرفیت‌های دزفول به ویژه درخصوص شرکت‌های دانش بنیان زیاد است لذا پیشنهاد می‌شود کارگروهی با حضور روسای آموزش و پرورش قبلی دزفول برگزار و مشکلات حوزه آموزش بررسی شوند.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های شهرستان دزفول خاص و برخی ناشناخته هستند، گفت: رشته‌های تحصیلی پیش مقدمه این ظرفیت‌ها هستند لذا باید ضمن آموزش دانش آموزان آنها را پرورش دهیم.

فرماندار ویژه دزفول بیان کرد: مدارس دزفول با دستور رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش از ۱۴ فروردین ماه با تمام ظرفیت بازگشایی می‌شوند، اظهارداشت: کلاس‌ها باید با تمام ظرفیت و به صورت حضوری تشکیل شوند.

وی افزود: به علت شیوع کرونا، ۲ سال آموزش به صورت  مجازی و از راه دور انجام شد لذا به طور قطع برای بازگشایی مدارس مشکلاتی وجود دارد که همه باید برای رفع آنها اهتمام داشته باشند.

فرهمندپور با بیان اینکه بازگشایی مدارس  مقدمه‌ای برای سال تحصیلی جدید است از دستگاه‌های اجرایی شهرستان دزفول خواست پای کار باشند تا چالش‌ها را با همکاری یکدیگر برطرف کنند. 
نرخ سرویس مدارس دزفول ۲۵ درصد افزایش یافت 
فرماندار ویژه دزفول درخصوص حمل و نقل دانش آموزان و سرویس مدارس نیز گفت: کارگروه ویژه حمل و نقل تشکیل و موضوع برنامه ریزی شود؛ پلیس راهور و  شهرداری نیز همکاری  لازم را در این خصوص خواهند داشت.
وی افزود: طبق مصوبه نشست امروز، نرخ سرویس مدارس در سال ۱۴۰۱، ۲۵ درصد افزایش یافت و ظرفیت هر سرویس نیز چهار نفر خواهد بود.
فرهمندپور از رسانه‌ها خواست برای بازگشایی مدارس و آماده سازی خانواده‌ها در این خصوص همکاری داشته باشند. 
وی افزود: در دوران کرونا در حوزه آموزش مجبور بودیم والدین را نیز دخیل کنیم که همین امر باعث شد سطح علمی آنها نیز  افزایش یابد که نکته مثبتی است.
نماینده موسسین مدارس غیردولتی دزفول نیز در این نشست گفت: در حال حاضر رشته‌هایی در دزفول وجود دارد که به علت کمبود یا کهنه بودن تجهیزات، استقبالی از آنها نمی‌شود.

حمید نظیفی با تاکید بر لزوم احیای این رشته‌ها افزود: هر رشته جدید نیروی انسانی متخصص می‌خواهد درغیر این صورت اثر منفی خود را در آینده خواهد گذاشت.

هنرستان صنایع دستی و گردشگری در دزفول راه اندازی می‌شود

سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دزفول نیز در این نشست گفت: رشته‌های صنایع دستی به ویژه کپوبافی در دزفول فعال بوده و سه هزار خانوار در حال حاضر مشغول کپوبافی هستند.

عباس چراغ چشم با بیان اینکه طبق برنامه ریزی انجام شده در سال آینده این تعداد ۲ برابر می شود، افزود: در روزهای آینده دزفول به عنوان شهر جهانی کپو معرفی می‌شود.

وی افزود: هنرستان صنایع دستی و گردشگری  با موافقت وزیر آموزش و پرورش در دزفول راه اندازی خواهد شد که مکان آن نیز تعیین و مورد موافقت قرار گرفته است. 

 شهرستان دزفول به عنوان قطب گردشگری با محوریت صنایع دستی است که عنوان شهر ملی کپوبافی را به خود اختصاص داده و در آینده نزدیک توسط یونسکو به عنوان شهر جهانی کپوبافی اعلام خواهد شد.