تهران- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به دلیل نبود بیمارستان روانپزشکی در مشهد مقدس تعدادی از جانبازان در بیمارستان ابن‌سینا و تعدادی در مرکز بازتوانی امام خمینی(ره) بستری هستند که باید خدمات برای این افراد متمرکز شود.

به گزارش ایرنا به نقل از بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت‌الاسلام یوسفعلی شکری در جریان سفر به مشهد مقدس به مرکز بازتوانی امام خمینی(ره) رفت و با جانبازان بستری در این مرکز دیدار کرد و گفت: جانبازان اعصاب و روان مظلوم‌ترین قشر جانبازان هستند، مشکلات و سختی زندگی این افراد به همسر و فرزندان انتقال یافته و کانون خانواده دچار مشکلاتی شده است، مسئولان استانی و کشوری باید برای ارائه خدمات تخصصی و متمرکز به جانبازان اعصاب و روان شرق کشور همکاری کنند.

وی با بیان اینکه مشکلات جانبازان اعصاب و روان بسیار سخت و پیچیده‌تر از سایر جانبازان است، بیان کرد:  علاوه بر جانبازان اعصاب و روان، همسر و فرزندان آنان نیز در صورت لزوم باید تحت پوشش مددکاری قرار گیرند.

شکری تأکید کرد: با توجه به اینکه ما مدیون رشادت و ایثارگری جانبازان هستیم باید با تمام توان به این اسوه‌های صبر و مقاومت خدمت کنیم.

رئیس شرکت متد در استان خراسان رضوی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز گفت: بیش از ۵۰ هزار جانباز تحت پوشش بنیاد استان خراسان رضوی قرار دارند که از این تعداد بیش از ۱۸ هزار نفر جانباز اعصاب و روان هستند، که حدود پنج هزار جانباز اعصاب و روان در مشهد و مابقی در سطح استان هستند.

جعفر حنایی تأکید کرد: علاوه بر جانبازان اعصاب و روان خراسان رضوی، میزبان جانبازان از استان‌های دیگر نیز هستیم و تعدادی از گروه‌های جامعه ایثارگری که دچار بیماری اعصاب و روان هستند، از این مرکز خدمات دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه این مرکز باید تبدیل به بیمارستان و خدمات آن به صورت تخصصی توسط پزشکان متخصص انجام شود، افزود: این کمترین کاری است که می‌توانیم برای جانبازان اعصاب و روان انجام دهیم.

سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، پرونده ۱۷ هزار و ۳۳۵ شهید، ۵۰ هزار و ۹۹۱ جانباز و سه هزار و ۳۹۵ آزاده است که به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.