چابهار - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هشت گروه ویژه به تیم‌های بازرسی اصناف چابهار اضافه شده است گفت: نظارت ویژه بر تمامی واحدهای صنفی این شهرستان با استفاده از همه ظرفیت‌ها ادامه خواهد داشت و با متخلفان، برخورد قاطع و قانونی می‌شود.

رحمدل بامری روز پنجشنبه ضمن بازدید میدانی از بازار چابهار در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر لزوم رعایت موارد صنفی و بهداشتی از جانب تمامی اصناف این شهرستان اظهار داشت: نظارت ویژه بر بازار این شهرستان، قبل از تعطیلات نوروز به صورت محسوس و نامحسوس آغاز شده و بعد از تعطیلات نوروزی هم با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، هشت گروه بازرسی مشترک با عنوان ستاد تظیم بازار راه‌اندازی کردیم تا بازار به طور کامل تحت نظارت گروه‌های بازرسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رضایت مردم اولویت اصلی ستاد تنظیم بازار است گفت: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم ازجمله‌ آرد برای خبازی‌ها، روغن، شکر، مرغ و سایر اقلام به میزان لازم و حتی بیشتر از نیاز شهرستان پیش‌بینی شده است تا مردم برای تامین مایحتاج اولیه خود دچار مشکل نشوند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در همین راستا از واحدهای صنفی هم انتظار داریم در توزیع این اقلام و خدمات‌دهی به مردم، احساس مسئولیت داشته باشند و از قوانین و مقررات تخطی نکنند.

وی تصریح کرد: همه واحدهای صنفی ازجمله نانوایی‌ها، فروشگاه‌های مواد غذایی و مراکز عرضه کالاهای تنظیم بازار، واحدهای خدماتی همچون تعمیرگاه‌ها، جایگاه‌های توزیع سوخت ، رستوران‌ها و هتل‌ها به صورت مداوم و سرزده مورد بازرسی قرار می‌گیرند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف، در همان محل با حضور قاضی ویژه تعزیرات حکومتی برای واحد متخلف پرونده تشکیل و به مراجع ذیضلاح ارسال می‌شود.

بامری با بیان اینکه هدف از افزایش نظارت‌ها، ساماندهی بازار برای همیشه است گفت: چابهار با توجه به موقعیتی که دارد همواره میزبان تعداد زیادی از گردشگران است و می‌طلبد بازار این شهر بندری که به پایتخت دریایی کشور هم شهره است از ثبات لازم برخوردار باشد.

وی اضافه کرد: شهروندان و مردم بومی منطقه نیز باید مطلع باشند ارائه گزارش یک تخلف صنفی، از حقوق بدیهی و اولیه آنها بوده و انتظار داریم با گزارش‌های خود، ستاد تنظیم بازار را یاری کنند تا بتوانیم بازاری در شان مردم وسایر هموطنان‌مان که به این دیار سفر می‌کنند داشته باشیم.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان یادآور شد: کم‌فروشی، گران‌فروشی، درج نکردن قیمت کالا، رها کردن پساب برخی واحدهای صنفی در خیابان، سد معبر و نصب نبودن مجوز کسب در محل واحد صنفی مصداق بارز تخلف بوده و با متخلفان طبق قانون برخورد جدی خواهد شد.

وی خطاب به واحدهای صنفی گفت: ضمن رعایت موارد قانونی و مقررات صنفی نسبت به رعایت ضوابط بهداشتی اهتمام جدی داشته باشید.

بامری افزود: برای کیفیت‌بخشی به بازرسی‌ها علاوه بر نمایندگان فرمانداری، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، اداره صنعت، معدن و تجارت، کارشناسان بهداشت محیط و جهاد کشاورزی از گروههای جهادی ، سپاه و بسیجیان همیشه در صحنه، اعضای شورای شهر ، هم استفاده شده است و اصحاب رسانه نیز در بازرسی‌های سرزده حضور دارند، بنابراین امیدواریم هیچ‌گونه تخلفی در واحدهای صنفی سطح شهرستان مشاهده نشود.

وی گفت: شهروندان و مسافران نیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مورد را از طریق شماره ۱۲۴ اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.