گچساران- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان " تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین" از سوی مقام معظم رهبری گفت: تحقق شعار امسال در رفع مشکلات، عبور از سختی ها و دشواری ها ی اقتصادی نقش مهمی دارد.

سید احسان عسکری روز پنجشنبه در نشست تنظیم بازار و امور اقتصادی شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد در جمع فرمانداران افزود: مشکلاتی در اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که با وحدت، همدلی و کار جهادی می توان آن برطرف کنیم.

وی بیان کرد: نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تنها در حد شعار و اقدامات تبلیغاتی نباشد و به همکاری و هماهنگی در تحقق و عملی کردن شعار امسال تلاش شود.

عسکری با بیان اینکه مقام معظم رهبری در چند سال گذشته مسیر انقلاب اسلامی را بر مدار اقتصاد، صنعت و تولید جهت داد گفت:  تشکیل کارگروه احیای واحد های صنعتی و باز گرداندن آنها به خط تولید در دستور کار متولیان امر بویژه فرمانداران قرار گیرد.

وی اظهار داشت: طرح های تولیدی و صنعتی غیر فعال و راکد در شهرستان های استان احیا شود.

عسکری گفت: کنترل بازار مصرف و بازرسی از واحدهای صنفی، تا پایان تعطیلات نوروزی در شهرستان های کهگیلویه و بویراحمد ادامه دارد و در این مسیر، کوتاهی از هیچ مسوولی پذیرفتنی نیست.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد افزود: مسوولان شهرستانی موظفند شخصا بر رفتار واحد های صنفی نظارت جدی داشته باشند.

وی اظهار داشت: افزایش قیمت نان از سوی برخی از نانوا داران غیرقانونی است و برای بالا بردن کیفیت نان باید کلاس آموزشی برگزار شود.

عسکری ابراز کرد: با بررسی وضعیت بازار های شهرستان های استان مشخص است که تمامی کالاهای مورد نیاز مردم به طور کامل موجود  و فقط باید با نظارت مستمر بر نحوه توزیع به ویژه کالاهای اساسی این اقلام عادلانه و بدون افزایش بی‌دلیل قیمت در اختیار مردم قرار گیرد.

وی از چند نرخی و گران فروشی برخی کالاهای اساسی در شهرستان های استان بویژه گچساران ابراز نگرانی کرد و گفت: متولیان امر برای مطلوب کردن وضعیت موجود  بصورت جهادی تلاش بیشتری انجام دهند.

عسکری ابراز کرد: در بازرسی های به عمل آمده از اصناف  شهرستان های استان تخلفاتی مشاهده شد که برگزاری این جلسه برای رفع این مشکلات ضروری بود. 

وی گفت: مدیران دستگاه های اجرایی از تمام ظرفیت های قانونی و دستورالعمل ها برای کنترل بازار استفاده کنند.

جریمه ۶۴ میلیاردری واحد های صنفی در گچساران

فرماندار گچساران گفت: اصناف متخلف این شهرستان در سال گذشته افزون بر ۶۴ میلیارد و ۹۸۸ میلیون ریال جریمه شدند.

روانبخش دیهیم خوب  اظهار داشت: بازرسی بر بازار گچساران با توجه به کمبود نیرو مطلوب بوده و بیش از ۱۴ هزار و ۷۶۴ مورد بازرسی از بازار این شهرستان در سال گذشته انجام شده است.

وی بیان کرد: سهمیه آرد ۳۵ واحد نانوایی مسیر اصلی این شهرستان برای ایام نوروز افزایش یافت.

فرماندار گچساران اظهار داشت: ۵۵ هزار مسافر  در تعطیلات نوروز امسال در این شهرستان اقامت کردند. 

دیهیم خوب گفت: از ابتدای تعطیلات نوروز تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار مسافر نوروزی به این شهرستان سفرکرده و از اماکن تفریحی و گردشگری دیدن کرده اند.

وی ابراز کرد:  ۱۶۴ تن کالاهای اساسی در ماه رمضان با نرخ دولتی در این شهرستان توزیع خواهد شد، که از این‌ میزان کالاهای  ۳۳ تن مرغ دولتی، ۵۱ شکر و ۸۰ تن برنج است.

دیهیم خوب گفت:۲۰ طرح اقتصادی در ناحیه شهرک صنعتی گچساران وجود دارد که نیاز به تسهیلات دارند.

فرماندار گچساران با اشاره به نامگذاری امسال ،تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، تصریح کرد: مهمترین مشکل شهرستان عدم تولید کالا است. 

وی گفت: واحد های صنفی باید کالاهای مورد نیاز خود را بطور مستقیم از واحد های تولیدی تهیه کنند، این امر نقش مهمی در کاهش قیمت کالاهای مورد نظر دارد. 

دیهیم خوب اظهار داشت: مهمترین دلیل اختلاف قیمت ها، درج نشدن قیمت نهایی بر روی کالاها از سوی واحد های صنفی است.

شناسایی ۳۰۰ نانوایی متخلف در بویراحمد، کمبود سهمیه آرد، تنظیم بازار از سوی دلالان ، پاسخ ندادن برخی از مدیران کل به مکاتبات، پلمب واحدهای تولیدی شن و ماسه و نانوایی ها، مشکل  هفت هزار بافنده صنایع دستی در دنا، آبیاری باغات حومه چرام، گران فروشی، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از مهمترین موارد و مشکلات اعلام شده از سوی فرمانداران در این نشست بود.

شهرستان ۱۵۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.