علی دهباشی پور روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برنامه آگاهسازی پیشگیری از معلولیتها در سال ۱۳۷۵ با هدف ارتقای آگاهی افراد جامعه در مناطق شهری و روستایی در خصوص معلولیتهای شایع و روشهای پیشگیری از آن در چهار استان کشور آغاز شد و به تدریج تا سال ۱۳۸۰ در تمامی استانهای کشور گسترش یافت.
وی ادامه داد: هدف از این برنامه در ابتدا تأکید بر آگاهسازی زنان در گروههای نوسواد و کم سواد بود که به تدریج، سایر افراد جامعه با سطح سواد دیپلم و بالاتر را نیز شامل شد.
دهباشی پور اظهار داشت: طی سالهای گذشته با همکاری آموزش و پرورش، دانش آموزان دبیرستانی جامعه هدف آموزشها بودند و در سال ۱۴۰۰ و به دنبال عقد تفاهمنامه همکاری بین معاونت های اجتماعی و پیشگیری سازمان بهزیستی کشور، این طرح برای زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در دستور کار قرار گرفت و در سال جدید کلید خورد.
وی همچنین گفت: افزایش آگاهی و راه های پیشگیری از معلولیت ها با استفاده از مدرسان دوره دیده مورد تایید بهزیستی صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در طرح مذکور سلامت و پیشگیری از بیماری و معلولیت، سلامت دستگاه اسکلتی عضلانی، سلامت بینایی و شنوایی، ژنتیک و بیماریهای ژنتیک زنان سرپرست خانوار مورد بررسی قرار می گیرد و در خصوص حوادث غیر رانندگی و حوادث رانندگی و ترافیکی آموزش داده میشود.
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
قزوین- ایرنا- سرپرست اداره کل بهزیستی استان قزوین گفت: آگاهسازی پیشگیری از معلولیتها ویژه زنان سرپرست خانوار یکی از دغدغههای جدی بهزیستی است که از ابتدای سال جدید برای اولین بار در قزوین آغاز شد.