به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون ایرنا، طی سال های اخیر برنامه سحرگاهی شبکه سه سیما با نام ماه من میزبان حجت الاسلام حامد کاشانی روحانی جوانی بود که به بیان ناگفته هایی از دوران حکومت حضرت علی(ع) و شیوه حکومت داری ایشان می پرداخت. علی رغم اینکه این برنامه در سحرگاهان به روی آنتن می رفت، اما با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه بود و برنامه دیده شد. بعد از مدتی فشارها برای عدم بیان برخی سخن ها به این کارشناس تاریخی برنامه زیاد شد تا جایی که سال گذشته با اینکه ۲۰ شب از ماه مبارک رمضان گذشته بود، کاشانی به یکباره خداحافظی کرد و جای خود را به حجتالاسلام محمدباقر علوی تهرانی داد.
امسال نیز او چندی پیش خبر از حضورش در برنامه ماه من داد، اما به یکباره شب گذشته با انتشار متنی در فضای مجازی از حضور در این برنامه انصراف داد. او در بخش هایی از این متن آورده است: همواره یکی از آرزوهای حقیر بیان فضائل امیرالمومنین علیه السلام بوده است. از چهار سال پیش که در برنامه سحر شبکه سه توفیق بیان این فضایل را داشتم، خود را غرق در کرامت صاحب سفره حضرت رضا علیه السلام میدیدم. این مسیر مشکلات بسیاری داشت که به عشق حضرت ندید میگرفتم و عهدشکنیها، فشارها، تغییرات ناگهانی و... را به جان میخریدم.
وی همچنین در بخش دیگری از اینمتن به فشار مردان سایه اشاره کرده و گفته است: در سال های اخیر و هربار در روزهای نزدیک به ماه مبارک رمضان، فشارها و تغییراتی تحمیل میشد که به خاطر شیعیان حضرت دم فرو میبستیم. اما امروز علی رغم این که حدود ۱۰۰ روز است که به صورت تیمی مشغول کار و تولید محتوای برنامه سحر بودیم، مجددا فشارها و اتفاقاتی رخ داد که بنده را به این نتیجه رساند که با تأسی به سیره امیرالمومنین سلام الله علیه و برای اعلام و اعلان رفتارهای غلط و خلاف مروّت مردانسایه و تأثیر تخریبی رفتارهایشان بر همه جا از جمله رسانه ملی، با عرض پوزش فراوان از مردم عزیز ایران، از حضور در برنامههای سحر رسانه ملی استعفا داده و در عرصههای دیگر خدمتگزاری خواهم کرد.
معمولا زمان بسیاری می گذرد تا یک برنامه با سبک و سیاق ماه من به دل مخاطب بنشیند و از میان خیل عظیم برنامه های گفت و گو محور پربیننده شود، حالا با خداحافظی کاشانی از ماه من باید دید آیا تلویزیون اقدامی برای بازگشت این کارشناس به برنامه اش خواهد داشت یا خیر؟ و آیا اصولا از دست دادن چنین سرمایه هایی برای تلویزیون ضعف به حساب می آید یا خیر؟
همچنین همان طور که مخاطبان در ۴ سال گذشته سخنان این کارشناس و روحانی را شنیده اند، می دانند که او با مطالعه در سیره امیرالمومنین علیه السلام مناقب ایشان را برای مخاطب امروز بازگو می کرد، حالا باید دید در این سخنان چه نکاتی بوده که مردان سایه از بیان آنها وحشت داشته اند و میزان فشار را تا حدی رسانده اند که او مجبور به خداحافظی با برنامه شود. و اصلا این مردان سایه در داخل سازمان صداوسیما هستند یا فشارها خارج از سازمان به برنامه وارد شده است.
نکته بعدی که برخی به آن اشاره داشته اند، موضوع وحدت شیعه و سنی است و اعتقاد دارند این برنامه به شکاف میان این دو دامن می زند! در این میان باید تاکید کرد که بیان مناقب حضرت علی(ع) آیا جز اینکه مایه مباهات سنی ها باشد، چیز دیگری است؟ و آیا آنها به داشتن چنین خلیفه ای افتخار نمی کنند؟ ضمن اینکه کاشانی در برنامه خود تنها درباره امیرالمومنین سخن می گفت و آیا آوردن بهانه ای این چنین قابل پذیرفتن است؟ در بسیاری از مناصب حکومتی و نظامی، اهل سنت وجود دارند و به عقاید آنها نباید توهین شود. این لازمه حیات کریمانه تمام اتباع ادیان و مذاهب با یکدیگر است. ولی ربطی به عدم ذکر اعتقادات شیعه به صورت استدلالی در رسانه ندارد.