رضا شکاریان روز شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ماهی قرمز خطری برای زیست ماهی های بومی به شمار می آید زیرا ماهی های قرمز از نژادهای مهاجم است و در صورت رهاسازی در محیط طبیعی به سرعت تکثیر پیدا می کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: گونه های بومی قادر به رقابت با ماهی قرمز نیستند از این رو در صورت تکثیر ماهی های قرمز، زیست آبزیان بومی دچار آسیب می شود.
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه شهرداری ها مکان هایی را در شهرهای استان برای جمع آوری و رهاسازی ماهی قرمر در نظر گرفته اند که مردم می توانند در این مکان ها برای رهاسازی ماهی قرمز اقدام کنند.
شکاریان اظهار داشت: امسال برای نخستین بار، سبزه های نوروزی مردم در روز طبیعت جمع آوری می شود تا به مصرف خوراک دام برسد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی افزود: سبزه های نورز مانند کشت هیدروپونیک سبز شده اند و به عنوان مواد غذایی در اختیار دامداران قرار می گیرد.
جمع آوری سبزه های نوروزی بجنورد در ۵ مخزن
شهردار بجنورد هم گفت: برای جمع آوری سبزههای عید نوروز، پنج مخزن در مناطق مختلف شهر قرار داده شد تا شهروندان سبزه ها را در آن رها کنند.
جواد حمیدی راوری اظهار داشت: سبزه های جمع آوری شده در اختیار دامداران قرار می گیرد و به مصرف دام میرسد.
وی افزود: رها کردن سبزه ها در طبیعت و اطراف رودها، سبب نازیبا شدن چهره بوستان ها و مناطق مختلف شهر می شود.
وی اظهار داشت: استخرهای بوستان باباامان و بوستان بش قارداش در مرکز استان برای رهاسازی ماهی قرمز نوروزی شهروندان در نظر گرفته شده است.
شهردار بجنورد گفت: این استخرها، مکان مناسب برای رهاسازی ماهی نورزی است و از مردم انتظار می رود این آبزیان زینتی را در این استخرها رها کنند.