هوشنگ محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: متخلفان این پرونده ها در مجموع به پرداخت چهار میلیارد و ۲۴۰ میلیون ریال جریمه در حق صندوق دولت محکوم شدند.
این مسوول گفت: طرح تسهیل کسب و کار نوروز ۱۴۰۱ سازمان تعزیرات حکومتی که از ۱۴ اسفندماه سال گذشته با همکاری دستگاه های نظارتی همچون سازمان جهاد کشاورزی ،سازمان صنعت، معدن و تجارت، نیروی انتظامی، دامپزشکی، وزارت بهداشت و سایر سازمان های ذی ربط آغاز شده بود در روز جاری پایان یافت.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: در این طرح ۱۱۰ تیم گشت مشترک به بازار اعزام و در قالب بازرسی های انجام شده، ۴۵۸ پرونده در خصوص کالاو خدمات ۳ پرونده در حوزه قاچاق کالا وارز و ۱۲ پرونده در حوزه بهداشت،دارو و درمان تشکیل و رسیدگی شد.
وی تصریح کرد: با توجه به شعار امسال واینکه هدف اجرای این طرح پیشگیری از تخلفات و تسهیل کسب و کار بوده، طرح ماه مبارک رمضان نیز بلافاصله پس از پایان طرح نوروزی آغاز شده است.
محمدی اظهار داشت: فعالیت گشت های مشترک با همراهی سایر دستگاه های نظارتی با رویکرد پیشگیری و برخورد با تخلفات به ویژه در صنوف مرتبط با مایحتاج مردم در طرح سراسری ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان همزمان با سراسر کشوربرگزار می شود.
وی ادامه داد: در طرح سراسری ضیافت ،این اداره کل به همراه دستگاه های نظارتی ذی ربط به بازارهای اصلی عرضه کننده کالاها و خدمات اساسی این ماه از جمله مرغ،تخم مرغ ،برنج ،شکر وبخصوص شیرینی فروشی ها گشت های مشترک و بطور مستمر اعزام خواهند شد.
این مسوول با اشاره به تشدید نظارت ها در این ایام تاکید کرد: در این طرح کلیه عرضه کنندگان کالا و مایحتاج اساسی و ضروری مردم در سطح استان، مورد هدف قرار گرفته اند وبه پیشگیری از تخلفات صنفی و صیانت از حقوق مصرف کنندگان بیش از پیش توجه ویژه ای شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی تاکید کرد: شعب ویژه ای برای تخلفات احتمالی ماه رمضان در نظر گرفته شده و پرونده هایی که در طرح سراسری ضیافت تشکیل و به این اداره کل ارسال می گردند خارج از نوبت در اسرع وقت و کوتاهترین زمان ممکن رسیدگی خواهند شد.
وی یادآور شد: تلفن گویای ۱۲۴ سازمان صنعت معدن و تجارت و سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی آماده دریافت گزارشهای مردم از تخلفات صنفی است.