تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فن‌آوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور اعلام‌کرد: حجم برون‌سپاری خدمات مورد نیاز در اجرای پروژه تحول زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در سال جاری بیش از پنج‌هزار میلیارد ریال است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، «رضا جدیدی» افزود: همزمان با طراحی و اجرای بزرگ پروژه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی توسط این سازمان و تخصیص منابع، حجم برون‌سپاری خدمات مورد نیاز اجرای این پروژه افزون بر پنج‌هزار میلیارد ریال در سال جاری است.

به گفته وی، با طراحی و برنامه‌ریزی‌های انجام شده مقرر است تا ضمن بهره‌گیری از توان متخصصان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، از ظرفیت مجموعه‌های دانش‌بنیان، مهندسان مشاور و نخبگان حوزه علوم‌زمین و اکتشافات معدنی جهت انجام خدمات در طرح تحول استفاده شود.

وی تاکید کرد: با توجه به پیش‌بینی و تحقق منابع مالی مورد نیاز انتظار داریم در سال جاری بیش از پنج‌هزار میلیارد ریال برای مشارکت و حضور مجموعه‌های یاد شده به صورت دقیق و هدفمند هزینه شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فن‌آوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور درباره عناوین مورد نیاز برای برون‌سپاری خدمات مورد نیاز سازمان متبوع خود در بزرگ پروژه تحول، تصریح‌کرد: تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی، زمین‌شناسی اقتصادی، اکتشافات ژئوشیمیایی، نقشه‌های زمین‌شناسی مهندسی و مخاطرات‌طبیعی زمین در مقیاس یک‌پنجاه هزارم، عملیات برداشت ژئوفیزیک هوایی، حفاری شناسایی اکتشافی، آنالیز نمونه‌های زمین‌شناسی و اکتشافی و همچنین زیرساخت‌های فن‌آوری و امنیت اطلاعات، جزو عناوین مورد نیاز این طرح خواهد بود که در دو مرحله انتشارفراخوان گسترده، مشارکت و شرکت در فرآیند برون‌سپاری در سال جاری انجام خواهد شد.

این مسوول در پایان خاطرنشان‌کرد: نخستین دوره انتشار فراخوان همکاری مجموعه‌های دانش‌بنیان، مهندسان مشاور و پیمانکاران در ابتدای اردیبهشت‌ماه سال جاری خواهد بود که در تلاشیم در مدت زمان کوتاه و پس از طی تشریفات قانونی انتخاب مشاوران و پیمانکاران، شاهد اجرایی شدن قراردادها و تحقق زیربرنامه‌های طراحی شده در بزرگ پروژه تحول زمین‎شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور باشیم.

به گزارش ایرنا، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی را در ۶ استان کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان‌جنوبی، قم، مرکزی و قزوین اجرا می‌کند.