معاون شرکت توسعه گردشگری ایران روز یکشنبه در این مراسم گفت: این دفتر برای اولین دفتر نمایندگی شهرستانی در سطح کشور ایجاد و راه اندازی شده است.
رحیم خاکی افزود: راه اندازی این دفتر با پیگیری های شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مراغه براساس علاقه مندی های موجود برای توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان انجام شده است.
وی ادامه داد: پیگیری و کمک به سرمایه گذاران فعال در بخش گردشگری به عنوان تسهیل کننده امر سرمایه گذاری در این بخش از رویکردهای این دفتر خواهد بود.
وی اضافه کرد: با راه اندازی این دفتر و ایجاد زمینه های تسهیل بسرمایه گذاری در این بخش، شاهد توسعه اقتصادی و اشتغال پایدار در منطقه خواهیم بود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه هم گفت: توسعه بخش گردشگری که از ظرفیت ها و ویژگی های بارز شهرستان و اولویت اساسی دستگاه های اجرایی است.
داود اسدیان افزود: راه اندازی دفتر شرکت توسعه گردشگری ایران در مراغه به عنوان اولین دفتر شهرستانی این شرکت می تواند زمینه ساز بهره گیری از ظرفیت های گردشگری این شهرستان شود.
وی ادامه داد: راه اندازی این دفتر همچنین گام مهمی در زمینه توانمندسازی و اجرای طرح های بزرگ گردشگری از جمله مسیر گردشگری یای شهری تا کندوان باشد.
وی اضافه کرد: در راستای توسعه این شهرستان باید از ظرفیت های موجود گردشگری استفاده و چشم انداز ۱۴۰۱ در بخش گردشگری نیز تدوین شود.
شهردار مراغه نیز در این مراسم گفت: زمینه سازی برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری و نیز ساماندهی آثار تاریخی از اولویت های مدیریت شهری است.
محمد مقتومی افزود: ساماندهی آثار تاریخی چون رصدخانه تاریخی از طرح هایی است که توسط شهرداری مراغه در ماه های اخیر انجام و اجرا شده است.
وی ادامه داد: براساس آمار به ثبت رسیده در تعطیلات نوروزی امسال، حدود ۲۴ هزار و ۵۰۰ نفر از رصدخانه تاریخی مراغه بازدید کرده اند که نشان دهنده ظرفیت بالای این اثر و جاذبه تاریخی است.
وی اضافه کرد: اجرای طرح اوحدیه و ساماندهی حمام خواجه نصیر از مهم ترین طرح هایی است که توسط شهرداری در سال جاری در زمینه توسعه جاذبه های گردشگری انجام می شود.
شهردار مراغه اظهار کرد: مدیریت شهری و شوای اسلامی شهر با همدلی و همراهی و فارغ از گرایش ها و سلیقه های سیاسی در مسیر توسعه شهری گام بر می دارند.