به گزارش روز یکشنبه ایرنا، داود اسدیان در جلسه کارگروه آموزش عالی شهرستان مراغه اظهار داشت: توسعه شهرستان با رویکرد افزایش تولید، اشتغالزایی و دانشبنیان سرفصل کارگروه ویژهای است که از امروز که در مراغه تشکیل شده است و کار خود را آغاز میکند.
وی بیان کرد: تمامی دانشگاههای شهرستان، آموزشوپرورش، جهاد کشاورزی و صمت و دیگر دستگاههای متولی عضو این کارگروه ویژه هستند.
اسدیان اضافه کرد: نامگذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغالآفرین» نشان دهنده توجه رهبر انقلاب اسلامی به موضوع اقتصاد، معیشت مردم، استفاده از ظرفیت جوانان، نخبگان و شرکت های دانشبنیان است.
وی تاکید کرد: نباید این شعار در سربرگها خلاصه شود و باید برای عملیاتی کردن آن همه پای کار باشند و مراغه اولین شهرستانی خواهد بود که با تشکیل کارگروهی ویژهای نسبت به عملیاتی کردن شعار سال اقدام می کند.
فرماندار مراغه اعلام کرد: معضل بیکاری با توجه به ظرفیتهای بسیار بالای گردشگری، کشاورزی و اقتصادی این شهرستان قابل قبول نیست و در این راستا از تمامی نخبگان، استعدادها و ظرفیتها میخواهیم که پای کار آیند.
اسدیان تاکید کرد: از تمامی نخبگان و کسانی که ایده دارند استقبال می کنیم و انتظار داریم با شناسایی ضعفهای موجود کمک حال شهرستان مراغه باشند.
وی خاطرنشان کرد: ایده، طرح و پیشنهاد از نخبگان و کمک و هماهنگی از طرح ما و دستگاههای دولتی خواهد بود.
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه مدیران برای دانشبنیان کردن برنامهها ایده و طرح ارائه کنند، گفت: توسعه و سرمایهگذاری شهرستان باید در مسیر دانشبنیان حرکت کند و در این راستا ضروری است اهتمام جدی داشته باشیم.
اسدیان اظهار کرد: دولت مردمی برای حمایت از شرکت های دانشبنیان همت جدی دارد و توسعه آنها را در اولویت قرار داده است.
وی با اشاره به ظرفیت های کشاورزی مراغه افزود: تولیدات بسیار بالایی به ویژه در بخش کشاورزی داریم که میتوان با ورود شرکتهای دانشبنیان در افزایش توجیه اقتصادی و اشتغالآفرینی در این حوزه قدمهای اساسی برداشت.
وی همچنین به استفاده از ظرفیت شرکتهای تعاونی و توسعه آنها و حمایتهای تسهیلاتی کم بهره نیز از آنها تاکید کرد.
موسی شعفی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری مراغه نیز در این جلسه گفت: جهت تقویت شعار شال و عمل کردن به فرمایشات مقام معظم رهبری باید از تمامی ظرفیتهای شهرستان استفاده کنیم.
مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در جنوبغربی تبریز، مرکز آذربایجانشرقی قرار دارد و اکنون ۱۸۶ هزار از جمعیت آن در شهر سکونت دارند اما همچنان بخش اعظمی از شهرنشینان نیز در زمینه کشاورزی فعالیت میکنند.