محمد امین نکوئی نژاد یکشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امروز ساعت ۱۷ و ۴۴ دقیقه به مرکز اورژانس ۱۱۵ یاسوج گزارش و بلافاصله پایگاه اورژانس به محل حادثه اعزام شد.
وی تصریح کرد: پس از خارج کردن این فرد از آب توسط مردم، متاسفانه وی به دلیل مدت طولانی که زیر آب بوده، بهرغم تلاش برای عملیات احیای قلبی ریوی، جان باخت.
سخنگوی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: این ششمین مورد غرق شدگی منجر به فوت در همین ایام تعطیلات نوروز هست که در سطح استان گزارش شده است.
نکوئی نژاد تاکید کرد: البته در این خصوص منبع اصلی امار ، پزشکی قانونی هست و میزان افزایش فوتی ها توسط آن ها اعلام خواهد شد.
وی عنوان کرد: به هر حال این میزان از غرق شدگی منجر به فوت در شروع سال جاری بسیار نگرانکننده و بحرانی است و ضرورت دارد متولیان امر و صدا و سیما و رسانه ها در خصوص پیشگیری از بروز این حوادث اهتمام جدی به خرج دهند.
مسئله خلا نجات غریق در استان یک چالش جدی محسوب می شود.
توجه به وجود رودخانه های خروشان در استان، بسیاری از این رودخانه ها با وجود ظاهری آرام، بسیار خطرناک و عمیق هستند، به نحوی که فرد بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه، متوجه عمق زیاد آن و گرفتار گرداب می شود، بنابراین توصیه می شود بدون آگاهی از وضعیت رودخانه، هرگز برای شنا در آن اقدام نکنیم.
آمار غرق شدگی ها به ترتیب در سال های ۹۶ ،۱۲ نفر، ۹۷ ، ۱۳ نفر و سال ۹۸ ، ۲۶ نفر بوده است.
بر اساس آخرین سالنامه آماری سازمان پزشکی قانون کشور، استان کهگیلویه و بویراحمد در رتبه هشتم کشور در میزان متوفیات ناشی از غرق شدگی بر حسب جمعیت قرار دارد.
استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۶۶ رودخانه دائمی و فصلی یکی از استانهای آسیب پذیر در زمینه غرق شدگی است.
بر اساس اعلام آمار پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد این استان با وجود آنکه فاقد خط ساحلی و دریایی است اما در آمار غرق شدگی ۱۳۹۵ رتبه ششم کشور را دارد.
وجود دریاچه و سدهای کوثر، مارون و بیش از ۱۰ رودخانه پرآب، کانون پرمخاطرهای برای سلامت جوانان کهگیلویه و بویراحمدی در فصل گرماست.