کاظم چاکرالحسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان زکات در ۱۵ منطقه شهری و روستایی با همکاری ۵۵ عامل و مبلغ دینی جمعآوری شد .
وی اظهار کرد: مردم در این مدت هشت میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال صدقه پرداخت کردند که نسبت به سال ۱۳۹۹، ۳۲ درصد رشد دارد که این میزان صدقه علاوه بر پرداخت از طریق سامانه این نهاد، از طریق ۱۴ هزار و ۲۰۰ صندوق صدقه نیز جمع آوری شد.
این مسئول با قدردانی از خیران خاطرنشان کرد: امسال افراد نیک اندیش در حوزه های مختلف مساعدت های خوبی به مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی کردند که این کمک ها در حوزه کمک های موردی ، صدقه، زکات ، طرحهای اکرام ، ایتام ، اطعام و محسنین است که برای درمان ، مسکن، تامین جهیزیه و تحصیل دانش آموزان زیر پوشش هزینه شد.
رییس کمیته امداد ابرکوه از افرادخیر درخواست کرد که برای کمک به مددجویان زیرپوشش این نهاد حمایتی در ساخت و تعمیر واحدهای مسکونی ، تامین هزینه های تحصیلی و همچنین جهیزیه نوعروسان نیازمند مساعدت کنند.
وی ادامه داد: نیکوکاران می توانند کمک های خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۰۲۸۲۲۶ و با شماره گیری کد# ۰۳۵۶*۸۸۷۷* در تلفن همراه، واریز کنند.
هزار و ۴۰۰ خانوار مددجو و نیازمند شامل ۲ هزار و ۱۹۲ نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد ابرکوه بهرهمند هستند.
***
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار مهریز گفت: همه مدارس دستورات ابلاغی ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا را رعایت کنند تا بتوان زمینه آموزش سالم با سطح عالی را برای دانشآموزان فراهم کنیم.
به گزارش ایرنا، مصطفی زارعزاده روز یکشنبه با حضور در برخی مدارس در بین دانشآموزان و فرهنگیان شهرستان افزود: همه ما وظیفه داریم با ایجاد همدلی و همکاری بین متولیان آموزش، سلامت و خانوادهها، فضای سالم را برای تحصیل دانشآموزان فراهم کرده و در این راستا تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته که قابل قدردانی است.
وی در این بازدید با تاکید برالزام رعایت دقیق پروتکلهای بهداشتی در مدارس ادامه داد: دانشآموزان، مربیان و مجموعه آموزشوپرورش در کنار شبکه بهداشت و درمان نقش مبلغان سلامت را در خانوادهها و جامعه برای پیشگیری و مبارزه با این ویروس ایفا کنند.
همچنین مدیر آموزش و پرورش مهریز گفت: رعایت نکات بهداشتی با توجه به حضوری شدن مدارس جزو برنامه محوری فرهنگیان و دانشآموزان شهرستان است.
سید کاظم حسینی افزود: همکاری فرهنگیان و دانشآموزان نقش اصلی در پیشگیری و مهار ویروس کرونا دارد و تاکنون اقدامات خوبی صورت گرفته است .
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری در اولین روز بازگشایی مدارس در سال ۱۴۰۱ در راستای اجرای مصوبات شیوهنامه بهداشتی ستاد مدیریت کرونا و بررسی شرایط حضور دانشآموزان به اتفاق مدیر آموزش و پرورش از مدارس شهرستان بازدید کردند.
مهریز ۱۳ هزار دانشآموز و ۱۰۷ مدرسه دارد.
***
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: ارتباط قوی بین صنایع با مراکز آموزش عالی موجب اجرایی شدن شعار امسال و تحقق توصیههای مقام معظم رهبری میشود.
به گزارش ایرنا، محمدرضا علمدار روز دوشنبه در جمع برخی از صاحبان صنایع و دانشگاهیان مهریز افزود: همکاری ۲ مرکز مهم صنایع و دانشگاهها تحقق تولید و تقویت شرکتهای دانشبنیان را به همراه دارد.
وی با بیان اینکه نامگذاریهای سالانه رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اساس نیاز مردم و کشور صورت میگیرد ادامه داد: صنایع با همکاری دانشگاهها برای اجرایی شدن شعار امسال وظایف خود را انجام دهند.
این مسئول اظهار کرد: رونق و شکوفیی تولید و ایجاد اشتغال مولد و پایدار امری حیاتی برای کشور و جوانان است و همه باید برای تحقق آن همکاری کنند.
علمدار اظهار کرد: صنایع برای موفقیت باید بیش از قبل به خصوص در سالجاری ارتباط خود را با دانشگاههای مختلف قویتر کنند و همه اقدامات بر حسب نیاز باشد .
در شهرستان مهریز شهرکهای صنعتی شهید چمران، سایت ۱۹۶ هکتاری، یزدمهر، هرفته، شهرک سنگ، شهرک سریشم و ناحیه صنعتی بهادران با چهار هزار نفر اشتغال فعال است.
مهریز هماکنون سه مرکز آموزش عالی شامل پردیس دانشگاه یزد، پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از سه هزار دانشجو دارد.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و شامل یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان و ۴۶۷ آبادی است.