به گزارش ایرنا علی فرهمندپور روز دوشنبه در نشست ستاد چهارم خرداد دزفول در دفتر فرماندار ویژه این شهرستان افزود: سال گذشته نخبگان، فرهیختگان و اولینهای دفاع مقدس، صنعت و علم به مناسبت چهارم خرداد معرفی شدند که بازتاب خوبی داشت.
وی با بیان اینکه امسال محدودیت کرونایی نداریم، ادامه داد: باید نمایشگاه بزرگی در دزفول برپا و در غرفههایی به معرفی برترینهای شهرستان بپردازیم.
فرماندار ویژه دزفول هدف برنامههای چهارم خرداد امسال را به نمایش درآوردن ظرفیتهای شهرستان عنوان کرد و گفت: شرکتهای دزفول که برند کشوری و خاورمیانه هستند نیز باید غرفههایی در نمایشگاه داشته باشند.
وی اجرای نورافشانی و جُنگ شادی از برنامه های چهارم خرداد امسال بیان و از همکاری بنیاد چهارم خرداد تهران قدردانی کرد و افزود: برنامههای دزفول، استان و تهران باید مکمل یکدیگر باشند و با تشکیل کمیته تخصصی ظرفیتها شناسایی و نسبت به معرفی آنها اقدام شود.
فرهمندپور دعوت از مسوولان شمال خوزستان به منظور حفظ وحدت و خانواده شهدای مدافع حرم شمال خوزستان را از دیگر برنامههای چهارم خرداد دزفول برشمرد.
محمدحسن پرآور رئیس شورای اسلامی شهر دزفول نیز گفت: برنامه های سال گذشته باعث بالارفتن توقعات برای برنامههای امسال شده که امید است با همکاری مسوولان این توقعات برآورده شوند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول نیز بیان کرد: اجرای نماهنگ چهار زبانه در راستای تقویت اقوام عربی، بختیاری، دزفولی و فارسی، نشست با هنرمندان و بازیگران شاخص دفاع مقدس و کنگره ملی شعر چهارم خرداد با محوریت دزفول از جمله برنامههای چهارم خرداد در دزفول هستند که امیدواریم با تامین منابع مالی آماده شوند.
علیرضا چرخابی افزود: آمادگی داریم انجمنهای هنری و هفت گانه شهرستان دزفول را به مناسبت چهارم خرداد فعال کنیم.
دستاوردهای دزفول در حوزه مقاومت باید جهانی شوند
بهزاد جولایی دبیر ستاد چهارم خرداد دزفول نیز در این نشست از زحمات فرماندار که باعث شد برنامههای چهارم خرداد در سطح ملی رسانهای شوند، قدردانی کرد و گفت: باوجود پیگیریهای انجام شده با علت محدودیت مالی، اعتباری اختصاص پیدا نکرده که باید در این خصوص پیگیری بیشتری شود.
وی با قدردانی از همکاری حوزه هنری، شهرداری، بنیاد شهید، رسانهها، فضای مجازی و دیگر نهادها درخصوص برنامههای چهارم خرداد افزود: رسانه ها نقش کلیدی در مراسم چهارم خرداد دارند.
جولایی بیان کرد: برنامههای چهارم خرداد باید شاخص و قابلیت اجرایی داشته باشند ضمن اینکه دستاوردهای دزفول در حوزه مقاومت باید جهانی شوند.
وی با بیان اینکه شهرداری و فرمانداری در دوران دفاع مقدس بهترین مدیران بحران بودند، گفت: ایثارگریهای دفاع مقدس دزفول باید ثبت شوند تا جوانان امروز و آینده کشور از آنها استفاده کنند و الگویی برای سایر کشورها باشند.
محمدرضا صفارپور نماینده بنیاد چهارم خرداد تهران در دزفول نیز هدف این بنیاد را حمایت از برنامههای شهرستان عنوان کرد و اظهارداشت: اجرای ۱۰ کلیپ یک دقیقهای درخصوص دفاع مقدس و گردشگری دزفول، فضاسازی رسانهای و اجرای پنج سرود میدانی از جمله برنامههای بنیاد چهارم خرداد خواهند بود.
وی آماده سازی ۲ آهنگ درخصوص دزفول، ساخت و تدوین نماهنگ از آنها، رونمایی از کتابهای مربوط به مقاومت و حمایت لازم برای برگزاری برنامههای چهارم خرداد را از دیگر برنامههای بنیاد چهارم خرداد عنوان کرد.
سرهنگ محمدرضا لیلی زاده فرمانده ناحیه مقاومت دزفول نیز اظهارداشت: اجرای بازیهای سنتی در برنامههای دزفول نیامده است که باید به آنها پرداخته و به عنوان یک نماد به نسل آینده معرفی شوند.
حمید صادق جولا معاون فرهنگی شهرداری دزفول نیز در این نشست گفت: جشنهای محله محور، جشنواره چهارم خرداد همراه با نورافشانی، مسابقات ورزشی محلات، جشنواره فرهنگی هنری ورزشی و فضاسازی شهری از جمله برنامههای چهارم خرداد شهرداری دزفول خواهند بود.