به گزارش ایرنا ، دکتر عزیز حبیبی روز دوشنبه در جلسه ستاد توسعه هستههای فناور و شرکتهای دانشبنیان دانشگاه محقق اردبیلی افزود: هفت شرکت دانشبنیان در مرکز رشد این دانشگاه فعال هستند که باید از تجارب آنها استفاده کرده و افرادی که توانایی و پتانسیل دارند را با شرایط راهاندازی و فعالیت شرکتهای دانشبنیان آشنا کرد.
وی با بیان اینکه باید کارگاههای آموزشی به افراد مستعد برگزار کنیم، ادامه داد: برای تبدیل ظرفیتهای بالقوه به بالفعل در حوزه دانشبنیان باید برنامهریزی کنیم.
حجتالاسلام عبدالله حسنی ، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه باید اتاق فکری تشکیل داده و ایدهها و طرحهای مرتبط با دانشبنیان را جمعآوری کند.
وی اضافه کرد: در سالی که مقام معظم رهبری آن را به نام "تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین" نامگذاری کرده است باید خودمان به دنبال افراد توانمند رفته و آنها را شناسایی و جذب کنیم.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند ، هفت شرکت دانشبنیان و ۱۳۰ واحد فناور در مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی فعالیت میکنند.