تهران - ایرنا - فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ گفت: باید به جایی برسیم که در مناسبت‌های ملی و مذهبی در تهران، مردم را پای کار ببینیم و حضور آنها را داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، سردار حسن حسن زاده روز دوشنبه در دیدار با علیرضا زاکانی شهردار تهران افزود: وجه مشترک سپاه و شهرداری رسیدگی به امور اجتماعی، فرهنگی و خدماتی است و امروز تنها دوره ای پس از انقلاب است که مردم تمام مجموعه را از نظام اسلامی می دانند و تفاوتی بین مدیران در بخش های متفاوت قائل نیستند.

فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ افزود: امروز مردم تمام مجموعه ها را از نظام و مدیران را مدیران جبهه انقلاب می دانند و این زمان فرصتی است تا مدیریت جهادی را به مردم عرضه کنیم و یک الگوی ماندگار ثبت کنیم.

وی اضافه کرد: امروز همه انتظار دارند و منتظر هستند و در کنار آن مطالبه حرکتی جدی، عمیق و اثر گذار پایدار فرهنگی و اجتماعی را در تهران دارند و باید بیان کنم در بسیاری از جلسات که در استان ها برگزار می‌شود بیان می شود هر اتفاقی که بتوانید در تهران رقم بزنید راه را برای ما باز می کند تا در استان های دیگر نیز اتفاق بیوفتد.

حسن زاده ادامه‌ داد: تهران به لحاظ مولفه های مثبت و مولفه های منفی چه بخواهیم چه نخواهیم بر تمامی روندهای فرهنگی و اجتماعی کل کشور تاثیر گذار است که از این بابت می طلبد هم افزایی وهماهنگی های جدی تر صورت بگیرد.

فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ افزود: در تعدادی از موضوعات به شدت می توانیم در بسیج و شهرداری، از بعد سازمانی کارها را دنبال کنیم و به اوج برسانیم.

وی با تاکید بر این نکته که باید بتوانیم مناسبت ها را در تهران مردمی کنیم و این اتفاق بزرگی است‌ و باید در این فرصت ایجاد شده مناسبت ها را مردمی و محله محور کنیم، تصریح کرد: در دهه فجر اقدام های مشارکتی خوبی انجام شد، در کنار ۱۰۰ نقطه شهرداری، ۱۱۵۰ بسته نورافشانی تهیه شد و در سطح محلی مورد استفاده قرار گرفت و باید تاکید کنم برای مردمی شدن مناسبات ها راهکارهایی وجود دارد.

حسن زاده با بیان این مطلب که می توانیم در موضوعات فرهنگی هم افزایی بسیاری داشته باشیم و این هماهنگی نیز به مناطق و محلات بسط پیدا کند ادامه داد: در بخش محلات آسیب دیده از جمله فرحزاد، هرندی، باغ آذری، دولتخواه، مظاهری و خلازیر، قرارگاهی ایجاد شد که نشان داد در این مناطق هیچ محور ثابتی در محلات وجود ندارد و برای حل این مشکل قرارگاهی ایجاد کردیم که محور اصلی آن شهرداری و سپاه است.

فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ افزود: محله های اسلامی چند محور دارد که یکی از آنها این است که می خواهد منجر شود مدیریت محله از سوی مردم انجام شود و در ادامه نیز میخواهد به شکل هدفمند با شناسایی و فعال سازی ظرفیت های بیرونی و درونی خدمات مورد نیاز را به جامعه هدف آن خدمت برساند تا از این طریق بتوان مشکلات را بر طرف کرد.

حسن زاده گفت: یکی دیگر از اقدام هایی که می توان انجام داد این است که برای ارایه خدمات گروه های جهادی را به تهران متصل می کنیم. 

در مسیر تحقق شعارهای انقلاب عمل می‌کنیم

شهردار تهران نیز در این دیدار گفت: همواره تلاش کردیم که در مسیر تحقق شعارها عمل کنیم که باید گفت در برخی از موارد موفق و در بخشی دیگر نا موفق بودیم.

علیرضا زاکانی اظهار داشت: موضوع امروز یک موضوع جدی است که جنبه مرگ و حیات دارد و مخالفان ما نیز این موضوع را فهمیده اند و باید تاکید کنم به دلیل آنکه خدا اراده کرده برای ما مسجل شده است که توفیق برای الگو سازی محقق می شود واین امر دیر و زود دارد و به تعبیر حضرت آقا خواص اهل حق جامعه که دارای ۳ ویژگی هستند و به موقع می فهمند و قدرت قیام دارند ، کثرت خواص اهل حق مقدمه ظهور است، لذا این ظرفیت و اقدام موضوعیت دارد.

وی ادامه داد: مباحثی که در این جلسه ناظر به الگو بودن تهران مطرح شد برای ما بسیار مهم است و باید بیان کنم در تهران با موجودیتی مواجه هستیم که به غیر از پایتخت بودن هویت شناخته شده دیگری ندارد.

زاکانی با تاکید بر این نکته که شکل مدیریت را در شهرداری مدیریت مشارکتی قرار دادیم و به شدت معتقد به تشکیل قرارگاه در سطوح مختلف هستیم تا با هم نشینی موارد جدیدی خلق کنیم، بیان کرد: در مجموعه شهرداری تهران گفتمان خود را بر خدمت و پیشرفت قرار دادیم و علت آن بود که مردم طعم درست خدمت را هنوز نچشیده اند و مجموعه مدیریت شهری بر فرمان و جهت گیری قرار دارد که در دهه هفتاد گذاشته شده است و به همان جهت تا به امروز جلو آمده است و هرگاه چیزی به آن اضافه شد مقصودی پشت آن بود.

شهردار تهران با اشاره به این مطلب که رویه خدمت در شهرداری و شورا به شکلی است که شاهد تحول در تهران باشیم و به تنهایی این اقدام شدنی نیست، گفت: ما در مجموعه شهرداری تهران حیات خود را به مشارکت و پیوستگی می دانیم و در این زمینه اصیل ترین و امین ترین مجموعه را سپاه و بسیج می دانیم.

زاکانی با تاکید بر این مطلب که در شهرداری تهران به شدت نیازمند کمک دیگر بخش ها و دستگاه هستیم، ادامه داد: ما در شهرداری تهران سندی بالغ بر ۹۰ کلان پروژه تهیه کردیم که خود را مکلف می دانیم آن را پیش ببریم.

۸۲درصد مصوبات قرارگاه اجتماعی محقق شده است

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهر تهران بیان کرد: در قرارگاه اجتماعی که در شهر تهران تشکیل شد ۲۳۱ مورد در ۱۸ جلسه مصوب شد که ۸۲ درصد آن اجرایی شده است و لازم است بیان کنم هر آنجا که بار زمین ماند شهرداری آن را برداشت.

شهردار تهران با اشاره به تحقق اعتباری بالغ بر ۹۴ درصد در سال گذشته افزود: سال  گذشته (در شش ماه فعالیت خود) بیشترین نُرم افزایش درآمد خود را ثبت کردیم و این در حالی است که آمار ثبت شده در سیستم نشان می دهد بیشترین توفیق در همین ۶ ماه فعالیت است البته باید به این نکته اشاره کنم که تنها در یک دوره این اتفاق افتاده بود که آن هم با قرض از بانک به این عدد رسیده بودند.
 
زاکانی ادامه داد: این موضوع حکایت می کند که هر جا اراده کار وجود داشته باشد خدا نیز این لطف را در حق مجموعه خواهد کرد، لذا در هدفگذاری انجام شده بر اساس ۹۰ کلان پروژه، بعد از عبور از دوره تثبیت وارد فاز یکساله کوتاه مدت شده ایم که ملاک آن رضایتمندی مردم است.

وی بیان کرد: در بخش بعدی وارد اقدام ها و فعالیت ها تا ۲/۵ سال می شویم که تحول و پیشرفت مد نظر است تا مردم ببینند در شهر چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.

شهردار تهران ادامه داد: شروع امسال، شروعی است که مناطق و نواحی خود را فعال کنیم و به شکل ۳ شیفته خدمتگزاری کنیم و در حوزه مالی وشهرسازی تا شب فعال می شویم و برای مقدمات این اقدام ماه ها مطالعات انجام شده است و می‌خواهیم به شکل شبانه روز به مردم خدمت کنیم.

زاکانی ادامه داد: اعلام کردیم تمام بخش های زندگی مردم به ما ربط دارد و به تبع آن نیز معیشت مردم نیز به ما مربوط است به عنوان مثال در همین ایام در بخش میوه و تره بار نرخ برخی اقلام شکست.

وی بیان کرد: در شهر تهران به ۲۶۳ مجموعه تره بار ۳۲ مجموعه اضافه شد و امسال نیز یکصد مجموعه اضافه می شود و سال بعد نیز یکصد مجموعه دیگر اضافه می شود و در مجموع شاهد ۵۰۰ مجموعه تره بار خواهیم بود.

راه‌اندازی ۳۵۰ شهروند محله
شهردار تهران افزود: در شهر تهران ۳۹ فروشگاه شهروند وجود دارد که در کنار آن می خواهیم ۳۵۰ شهروند محله نیز راه اندازی کنیم و در بخش مسکن نیز با راه اندازی قرارگاه مسکن ۱۸۰ هزار واحد مسکونی هدفگذاری شده است.

زاکانی با اشاره به سراهای محله ادامه داد: ۳۵۳ سرای محله داریم که می خواهیم نیروهای خوبمان را سوق دهیم به سراهای محله تا در هر محله مجمعی داشته باشیم تا این مجمع برای محله خود تصمیم بگیرند.

شهردار تهران افزود: در تهران به ۷ هزار دستگاه اتوبوس نیاز داریم که در حال حاضر اتوبوس موجود ۲ هزارو ۲۰۰ دستگاه است و به لطف خدا هدفگذاری برای امسال در این بخش تامین ۳۳۵۰ دستگاه اتوبوس است تا شاهد یک تحول جدی در این بخش باشیم.

زاکانی ادامه داد: در بخش مترو کل ناوگان موجود ۱۵۰۰ دستگاه است و به ۲۵۰۰ دستگاه دیگر احتیاج داریم که در این مدت مقدمه ۶۳۰ دستگاه واگن تعهد دولت از سال ۹۵  و روز گذشته نیز ۱۰۵ دستگاه از محل تهاتر با نفت حل شد.