محمدرضا رضایی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در این مدت حوادث جادهای ۸۰ درصد امدادرسانیها را به خود اختصاص داده است افزود: طرح ملی امداد و نجات از ۲۵ اسفند سال گذشته آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه داشت.
وی ادامه داد: با اجرای طرح ملی امداد و نجات هلال احمر در استان از ۱۱۶ مورد حادثه ۸۷ مورد مربوط به حوادث جادهای بوده که با ۷۴ درصد در صدر امدادرسانیها قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: با توجه به وسعت استان و وجود چند کریدور اصلی از طرفی و کویری بودن استان از طرف دیگر سبب خستگی رانندگان در مسیر میشود که طبق بررسیهای صورت گرفته در این مورد ۵۲ مورد واژگونی اتفاق افتاده دلیل اصلی آن نداشتن استراحت کافی رانندگان است.
رضایی گفت: ۲۲ مورد تصادف، ۱۱ مورد انحراف و ۲ مورد نقص فنی سایر امدادرسانیها بوده که در بخش حوادث جادهای اتفاق افتاده است.
وی افزود: از مجموع حوادث امدادرسانی شده به غیر از حوادث جادهای ۱۰ مورد خدمات حضوری، یک مورد غرق شدگی، ۱۳ مورد حوادث شهری، سه مورد اطفای حریق و چهار مورد مربوط به حوادث کوهستانی بوده است.
رضایی اظهار داشت: بیشترین ماموریتهای امدادی در طرح ملی امداد و نجات در شهرستانهای قاینات، طبس و بشرویه به ترتیب با ۲۰، ۱۹ و ۱۸ مورد بوده است.
وی گفت: برای عملیات امداد و نجات این حادثه دیدگان ۱۰۳ دستگاه آمبولانس با فعالیت ۱۶۹ تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در ادامه از ۲۲ عملیات فنی رهاسازی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و اظهار داشت: در این مدت ۳۱ نفر در پایگاههای امدادی اسکان داده شدند.