سیدفخر الدین هاشمی روز سهشنبه با اعلام این خبر به رسانهها با بیان اینکه حدود ۷۵ درصد کلاسهای درس در هرمزگان با مشارکت خیران ساخته میشود، افزود: از این تعداد ۱۵۳ مدرسه در قالب ۷۱۴ کلاس درس با مشارکت خیران درحال اجراست.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبرمعظم انقلاب به نام تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی اظهارداشت: در حال حاضر مشارکت خیران در امر مقدس مدرسه سازی یکهزار و ۷۴۰ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۶۹ درصد رشد داشته است.
مدیرکل نوسازی مدارس هرمزگان گفت: امسال نیز با معیار قرار دادن تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرینی که موجب حرکت رو به جلو و محسوس در همه اهداف اقتصادی می شود، مشارکت خیران رشد زیادی خواهد داشت.
وی با اشاره به نقش خیران مدرسه ساز در توسعه فضاهای آموزشی در این استان بیان داشت: تقویت خیران مدرسه ساز در اصل تقویت فرهنگ از خودگذشتگی در جامعه بوده است.
به گفته هاشمی، ۱۰ درصد از مدرسه های هرمزگان فرسوده و تخریبی می باشد که با روی کار آوردن تمام ظرفیتهای موجود از جمله خیران، بنیاد برکت، قرارگاه محرومیت زدایی سپاه و بنگاههای اقتصادی، ۴۰۰ کلاس درس جدید در استان احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف صنایع و بنگاه های اقتصادی ایفای نقش های اجتماعی خود در قبال جوامع محلی می باشد، افزود: در حال حاضر در استان هرمزگان ۸۵ کلاس با زیربنای ۱۵هزار و ۱۷۵مترمربع با مشارکت صنایع و بنگاه های اقتصادی دردست اجرا می باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان همچنین در پایان ادامه داد: ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار پروژه های مشارکتی صنایع و بنگاه های اقتصادی می باشد.