«علیرضا شیخی مهرآبادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تولید این میزان برق موجب شد تا در فصل زمستان، هیچ خاموشی در استان مرکزی رخ ندهد.
وی بیان کرد: ارتقای سیستم تحریک نیروگاه شازند به دست یک شرکت دانشبنیان داخلی رقم خورده که در مراحل نصب پایانی است و تا نیمه اردیبهشت ماه وارد مدار میشود.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق شازند ادامه داد: اجرای این پروژه، مصداق عملی تحقق شعار سال ۱۴۰۱ است و در سال گذشته نیز ۲ طرح بزرگ ارتقای سیستم DCs و بهینهسازی سیستم رلهها توسط شرکت تولید نیروی برق منطقه مرکزی در نیروگاه شازند انجام شده است.
شیخی مهرآبادی عنوان کرد: یکی از نقاط ضعف نیروگاه شازند سیستم تحریک قدیمی این مجموعه بود که در مدت زمان تعمیرات اساسی واحد یک نیروگاه شازند، ارتقای سیستم تحریک این واحد توسط یک شرکت دانشبنیان برای تولید برق پایدار و مستمر با هزینهای بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال انجام شده است.
وی تصریح کرد: با انجام این طرح در پیک تابستان، نگرانی خروج یا محدودیت در این حوزه از واحد مرتفع میشود.
مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق شازند افزود: این طرح بومی است و با یکسوم هزینه خرید تجهیزات خارجی اجرایی شده و در صورت نیاز به قطعه، در داخل موجود است.
شیخی مهرآبادی اظهار داشت: همکنون ۲ واحد نیروگاه شازند در حال تعمیرات اساسی است و ۲ واحد دیگر نیز به مصرف ۱۰۰ درصدی گاز در حال فعالیت است.
وی یادآور شد: از ۲۲ اسفندماه سال گذشته سوخت مازوت در نیروگاه شازند قطع شده و تمام مصرف این واحد تولیدی با گاز انجام میشود.
نیروگاه حرارتی شازند در سال ۷۹ در کیلومتر ۲۵ جاده شازند - اراک و در شرق پالایشگاه شازند تاسیس شده است.
این واحد یکی از نیروگاههای حرارتی ایران است که ظرفیت تولید یکهزار و ۳۰۰ مگاوات انرژی الکتریکی را دارد.