شیراز - ایرنا- استاندار فارس گفت:اعتبار پیش بینی شـــده وزارت نفت برای اجرای ۷ پروژه در استان مبلغ ۴۰۵۰ هزار میلیون ریال است که مقرر شده پس از مبادله موافقتنامه با ســـازمان برنامه و بودجه کشـــور حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۴ هزینه،تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

محمد هادی ایمانیه روز چهارشنبه در جلسه تعهدات وزارت نفت در سفر ریاست جمهوری به استان فارس اظهار کرد: اعتبار پیش بینی شـــده توســـط وزارت نفت در ســـالهای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۴ مبلغ ۴۰۵۰ هزار  میلیون ریال برای اجرای ۷ پروژه است که توسط مدیران اجرایی استان تایید و مقرر شده پس از مبادله موافقتنامه با ســـازمان برنامه و بودجه کشـــور در قالب طرحها و پروژه های مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز،حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۴ هزینه،تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرند.

استاندار فارس ادامه داد: با دستور وزیر نفت اجرای پروژه های مصوب مربوط به سفر های استانی ریاست محترم جمهور و هیئت دولت مقرر گردید از محل کمکهای مالی وزارت نفت (منابع داخلی شرکتهای تابعه) تامین اعتبار و پرداخت گردد.

وی افزود: اعتبار پیش بینی شـــده توســـط وزارت نفت در ســـالهای ۱۴۰۱ الی ۱۴۰۴ مبلغ ۴۰۵۰۰۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۷ پروژه که توسط مدیران اجرایی استان تایید و مقرر شده پس از مبادله موافقتنامه با ســـازمان برنامه و بودجه کشـــور در قالب طرحها و پروژه های مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز، حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۴ هزینه، تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرند.

 به گفته دکتر ایمانیه بدیهی است پرداخت وجه برای پروژه ها پس از انعقاد قرارداد و متناسب با پیشرفت فیزیکی و در ازاء ارائه صورت وضعیت خواهد بود، همچنین پرداخت صورت وضعیت قطعی منوط بر تکمیل پروژه ها است.

 استاندار فارس با بیان اینکه مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان نیز جهت تکمیل پروژه های اجرایی در دست اقدام و پیگیری است گفت: اعتبار تخصـــیص داده شـــده غیر قابل تغییر خواهد بود و دســـتگاه بهره بردار در هنگام تهیه طرح (شـــرح عملیات ومشـخصـات فنی) و انعقاد قراردادملزم به رعایت سـقف اعتبار مصـوب در تعریف پروژه است ، لکن چنانچه پروژه های مذکور به شرح پیوست تا سقف اعتبار پیش بینی شده تکمیل نگردد از محل اعتبارات ملی و یا استانی نسبت به تأمین اعتبار مورد نیاز آنها اقدام فرمایند تا پروژه ها در زمانبندی اعلام شده تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

 ایمانیه با اشاره به اینکه رعایت اصــول مقاوم ســازی ســاختمان در برابر زلزله و اجرای دقیق آیین نامه ۲۸۰۰ مقررات ملّی ســاختمان و همچنین کلیه ضوابط، استانداردها و آئین نامه های مربوط به وزارت راه و شهر سازی در خصوص پروژه های مربوطه لازم الاجراء است عنوان کرد: دستگاه بهره بردار در هنگام عقد قرارداد با پیمانکاران اجرایی ضمن رعایت مقررات، ایمنی و زیست محیطی در این خصوص نیز دقت کافی را مبذول خواهند داشت.

 به گفته استاندار فارس با هماهنگی اسـتانداری کلیه دسـتگاههای بهره بردار مکلف گردیدند تا پیمانکاران مربوطه را موظف به اسـتفاده از نیروهای بومی کاربلد مناطق اجرای پروژه ها نمایند.

به گفته استاندار فارس لیست ۷ پروژه ای که از محل وزرات نفت تامین اعتبار می گردد به شرح زیر است: کمک به اجرای پروژه های بهداشتی درمانی، آموزشی، و طرح های هادی روستایی با اعتبار ۲۰۰ میلیون ریال، اختصاص ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای کمک به افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی استان ومبلغ ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای کمک به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره)در استان فارس، کمک به تکمیل بیمارستان حضرت زینب ( س ) در شهرستان شیراز با اعتبار ۵۷۰ میلیون ریال، کمک به بازسازی مدرسه روستای دالان (مدرسه عشایری اطراف تاسیسات گاز فراشبند) با اعتبار ۲۵ میلیون ریال و کمک به تکمیل ابنیه فنی مسیر شیراز - کوار - فیروزآباد - جم - عسلویه ۳ میلیون ریال ،کمک به تکمیل ساختمان برج فناوری پارک علم و فناوری استان فارس در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۱۰۰ میلیون ریال است.

رفع مشکل ۵۰۰ روستای دارای تنش آبی با تدابیر جهادی

استاندار فارس همچنین با اشاره به اینکه استان فارس می تواند پیشتاز در کارهای جهادی باشد تصریح کرد: فارس با داشتن ۵۰۰ روستای با مشکل تنش های آبی می تواند با اقدامات جهادی علاوه بر رفع مشکل تامین آب مصرفی ساکنان این روستاها از مهاجرت هار وستاییان به حاشیه ها جلوگیری کند.

  دکتر محمد هادی ایمانیه در جلسه قرارگاه محرومیت زدایی استان با بیان اینکه دستگاه‌های متولی برای تحقق فرمایش رهبری با حرکت جهادی می توانند در رفع تنش های آبی کمک کننده باشند گفت: کمبود منابع آبی و تنش های آن یک مسئله‌ای استانی، منطقه‌ای ملی و حتی جهانی است و پیش بینی می شود بحران های آینده دنیا در این زمینه باشد.  

 استاندار فارس با اهمیت موضوع مهم آب به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر و نقش موثر اقدامات جهادی در رفع مشکلات بحران آب گفت: به دلیل اینکه اقدامات در این حوزه تدریجی و فرایندها و بازدهی‌ها طولانی است تنها راه جهادی عمل کردن در رفع تنش های آبی است. 

 نماینده عالی دولت در استان ضمن اشاره به اینکه استان فارس می تواند پیشتاز در کارهای جهادی باشد تصریح کرد: فارس با داشتن ۵۰۰ روستای با مشکل تنش های آبی می تواند با اقدامات جهادی علاوه بر رفع مشکل تامین آب مصرفی ساکنان این روستاها از مهاجرت روستاییان به حاشیه ها جلوگیری کند.

 کاهش فوتی های ناشی از تصادفات تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ در سطح استان فارس با اقدامات جهادی و ورود نیروهای بسیج در کنار سایر دستگاه های متوالی موضوعی بود که دکتر ایمانیه در بیان نقش گروه‌های جهادی در کاهش بحران ها یاد کرد و گفت: با اقدامات جهادی نتایج درخشان می شود. 

 استاندار فارس از فعالیت ۴۱۰ گروه جهادی در ایام نوروز با ظرفیت ۵ هزار نفر خبر داد و گفت: با اقدامات تدابیر جهادی می‌توان در در کوتاه مدت برخی از مشکلات تامین آب را برطرف کرد.

دکتر ایمانیه از مسئولان سپاه در این جلسه خواست پیشنهادهای لازم برای اقدامات جهادی برای رفع تنش آبی در تابستان پیش رو را مطرح تا از ظرفیت دستگاه های اجرایی بهره برد.