« داریوش امانی» عصر چهارشنبه در حاشیه بازدید از مسیرهای ارتباطی شهرستان شازند در جمع خبرنگاران افزود: اعتبار راهها بر اساس تخصیص صورت میگیرد و برهمین اساس و شاخصهای ترافیک استانها، کریدورهای شمال - جنوب، کریدورهای ترانزیتی و بحثهای ورودی بار، شاخصهای اعتباری استانها را مشخص میکنند.
وی بیان کرد: بر اساس کمبود اعتباری که در سالهای گذشته وجود داشته، همه استانها از جمله مرکزی درگیر این موضوع بودهاند.
معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری کشور ادامه داد: با اتفاقاتی که در دولت سیزدهم رخ داده این نوید داده میشود که بحث راهها به صورت جدیتر در سال جاری بویژه کریدورها و شریانهای اصلی مورد توجه و اعتبار ویژه قرار گیرد.
امانی اظهار داشت: بازدید امروز راههای ارتباطی استان مرکزی هم در همین راستا صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه بیشترین اعتبار در بحث کریدور اصلی به استان مرکزی اختصاص داده شده است، گفت: یک سری راههای روستایی هم وجود دارد که مردم روستاها را گرفتار کرده و در حد بضاعت به آنها توجه میشود.
امانی یادآور شد: طرح ابرار نیز در دستور کار است که از طریق ماشینآلات،به مسیرهای مورد نیاز کمک رسانی خواهد شد.
وی عنوان کرد: با مصوبه مجلس شورای اسلامی، امسال قیر از ابتدای سال در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته که این مهم بهترین فصل کاری بویژه در ۶ ماهه اول سال و در استانهای سردسیر است.
معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری کشور ادامه داد: امید است بتوانیم زودتر اقدامات لازم را انجام دهیم و این اتفاقات باعث میشود که امسال بیشتر به بحث راهها پرداخته شود.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نمایندگان مجلس نباید تفکر منطقهای داشته باشند، زیرا این موضوع نه صلاح و نه درست است.
« محمود احمدی بیغش» افزود: دلیل اینکه از رئیس سازمان راهداری کشور برای سفر به استان مرکزی دعوت شده، این است که این استان یکی از شاهراههای استراتژیک شمال - جنوب و غرب کشور است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: راه اصلی شمال به جنوب استان مرکزی به لحاظ فرسودگی و شکستگی شبیه راههای روستایی است.
وی گفت: در کنار این مهم، چند پروژه منطقهای هم با کمک معاون وزیر بازید شد که مشکلاتشان حل شد.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از این طرحها ساختمان پلیس راه توره به بروجرد است که حدود هفت دهه قدمت دارد و به لحاظ فنی و معماری فرسوده است.
بیغش عنوان کرد: مقرر شد رئیس سازمان راهداری کشور با مشورتی که از سوی پلیس راه کشوری صورت میگیرد، تصمیمی اتخاذ کنند تا پلیس راه توره مجدد ایجاد شود.
وی گفت: یک بخش راهروستایی هم در شهرستان شازند وجود دارد که هنوز هم خاکی است و بعد از ۴۳ سال از گذشت انقلاب، راه روستایی چارچریک ده ذوالفقار در این شهرستان به مسافت ۶ کیلومتر خاکی مانده است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی افزود: رئیس سازمان راهداری کشور قول مساعد داد تا این مسیر آسفالت شود.
در استان مرکزی ۱۰ میلیون ۵۰۰ هزار تردد در ایام نوروز امسال رخ داد که این استان رتبه سوم تردد ساعاتی را در کشور به خود اختصاص داد.