به گزارش ایرنا، علیرضا فاتحینژاد عصر چهارشنبه در جریان برپایی میزخدمت در روستای صالح آباد از توابع بخش مرکزی قرچک گفت: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی تمامی روستاهای شهرستان قرچک از زیرساختهای مورد نیاز زندگی همچون مناطق شهری برخوردارند و روستایی همچون صالحآباد، نمونه بارز تولید و اشتغال در حوزههای مختلف است.
وی گفت: روستاهای قرچک به دلیل همجواری با مناطق شهری و نزدیکی به پایتخت، از جمعیت بسیار زیادی نسبت به سایر مناطق روستایی استان تهران برخوردارند که لازم است خدمات ارائه شده متناسب با رشد جمعیت صورت گیرد و علاوه بر اقدامات عمرانی، موضوع سرانههای بهداشتی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی روستاها نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار داشت: روستای صالحآباد، از روستاهای فعال در عرصه تولید و اشتغال است که میتواند در تحقق شعار سال به ویژه در رونق کشاورزی، کارآفرینی و ایجاد کارگاههای خرد الگوی سایر مناطق باشد.
فاتحینژاد تأکید کرد: توجه و عمل به شعار سال در حوزه کشاورزی و صنایع خرد و کوچک به ویژه در استفاده صحیح از توان علمی شرکتهای دانشبنیان میتوان روستاها را به مناطق بهتری برای کسب و کار و اشتغال تبدیل کرد.
وی اظهار داشت: امروز دولت مردمی سیزدهم تلاش دارد تا با رمز اقدام فوری، مشکلات را با کمک نخبگان و ظرفیتهای موجود از جمله شرکتهای دانشبنیان شناسایی و رفع کند.
سرپرست فرمانداری قرچک تأکید کرد: برای رفع مشکلات به مطالبهگری روستاییان از طریق شوراها و ظرفیتهای ائمه جماعت و روحانیون مساجد برای تصمیمگیری بهتر، استفاده از ظرفیت بسیج و همت مردمی و اقدامات فوری و جهادی مسئولان و ادارات بر اساس برنامه زمانبندی نیاز داریم.
وی هدف از بازدید میدانی روستاها را عمل به اقدام فوری برای رفع مشکلات بر اساس اولویتها اعلام کرد و افزود: بخشداری، دهیاریها و ادارات باید نتیجه پیگیریها، اقدامات و بازدیدها را به اهالی روستاها منعکس کنند تا آنان به آینده جامعه خود امیدوار باشند.
وی گفت: ارتقاء سرانههای عمومی روستاها در دستور کار مسئولان قرچک است و به منظور تحقق این مهم لازم است تا با شناسایی موانع، راهکارهای مناسب ارائه و پیگیری مداوم برای عملی شدن آن انجام شود.
شهرستان قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است. این شهرستان از ۹ روستا برخوردار است.