حجتالاسلام خلیل سلطانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد یک هزار و ۵۴۰ جلسه در مساجد و امامزادگان، یک هزار و ۳۰۰ مورد در منازل و بقیه در گلزارهای شهدا است .
وی ادامه داد: این جلسات تا پایان ماه مبارک رمضان هر روز با حضور اقشار مختلف مردم به خصوص نوجوانان و جوانان نسبت به جزء خوانی آیات نورانی قرآن مجید در استان فعالیت دارند .
این مسئول اظهار کرد: در برخی از این جلسات با حضور کارشناسان مذهبی و اساتید حوزه و دانشگاه نسبت به تفسیر کلام وحی با حضور و استقبال خوب مردم متدین صورت می گیرد .
سلطانی بیان کرد: برگزاری جلسات جزء خوانی کلام وحی در رمضان امسال بعد از ۲ سال به دلیل کرونا با نظم و ترتیب و همراهی خوب اقشار مختلف مردم و جوانان برگزار می شود.
وی تصریح کرد: در هر جلسه قرآن مجید حداقل بین تا ۲۰ تا۳۰ نفر به تفکیک خواهران و برادران حضو دارند و در برخی از آنها در پایان مسابقات قرآنی و تشویق از شرکت کنندگان صورت می گیرد.
***
رییس خانه مطبوعات یزد گفت: رسانههای گروهی رکن اصلی توسعه استان و بستری برای رشد اجتماع هستند و برای رسیدن به اهداف سخت به حمایت مسئولان نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، امین سامعی روز چهارشنبه در نشست با اعضای کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد افزود: رسانههای گروهی و خانه مطبوعات ظرفیت خوبی برای توسعه همه جانبه است و آمادگی همکاری با مسئولان در بخشهای مختلف وجود دارد.
وی ادامه داد: این خانه همواره تلاش دارد میان نهادها، سازمانها و رسانههای گروهی تعاملی دو سویه برقرار کند تا رسانهها بتوانند مسئولان را در توسعه فراگیر و همه جانبه بر اساس ارزشها به خصوص اعضای شورای اسلامی شهر را در تحقق اهداف یاری دهد.
این مسئول با تاکید بر اینکه رسانههای مجوزدار استان با توجه به شرایط فعلی اقتصادی نیازمند حمایتهای مالی و رفاهی هستند خواستار همکاری بیشتر مجموعههای مختلف به خصوص شهرداری در این راستا و برخورداری اهالی رسانه از زیرساختهای رفاهی شد.
سامعی با اشاره به اینکه نهادها و سازمانهای عمومی باید بدون نگرش سیاسی به همه رسانهها توجه و با آنها حتی منتقدین ارتباط داشته و همکاری کنند گفت: برخی از نشستهای خبری با گزینش رسانهای برگزار میشود که این رویه باید تغییر کند و تمامی رسانههای مجوزدار و فعال در جلسات امکان حضور داشته باشند.
همچنین رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه رسانهها دلسوزانه و صادقانه به انتشار اخبار و بیان انتقادات بپردازند گفت: یکی از مهمترین عوامل امید بخشی در جامعه را میتوان به نقش رسانهها در انتشار صادقانه و دلسوزانه اخبار اشاره کرد.
حجتالاسلام سید ناصر حیدری افزود: به همین منظور رسانهها باید قبل از انتشار اخبار در سایتها، روزنامه ها و مخصوصا فضای مجازی به بیان صادقانه، بیطرفی و اعمال نکردن نظارت شخصی توجه نمایند چرا که انتشار اخبار کذب تبعات جبران ناپذیری را میتواند در جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: اگر آسیب ها را جرم شناسی کنیم خواهیم دید چه میزان پدر، مادر، مدرسه، دولتها، رسانهها در زمینه امید بخشی میتوانستند خوب عمل کنند و اقدامی نکردهاند و در شورای ششم از رسانهها میخواهیم کمکیار شورا و جریانساز باشند و به حل مشکلات مردم به خصوص محلات کمک کنند.