«خدادوست» روز جمعه به ایرنا افزود: در سال زراعی گذشته هشت هزار و ۸۶۷ هکتار از اراضی این شهرستان با متوسط تولید ۹ تن در هکتار زیرکشت ذرت دانهای قرار گرفت که از این سطح هفت هزار و ۹۸۰ تن ذرت دانه ای برداشت شد.
وی اظهار داشت: ذرت بذری هم در سطح ۳۷۴ هکتار با میانگین سه تن در هکتار کشت شد که از این سطح مقدار یک هزار و ۱۲۲ تن در مجموع برداشت شد.
خدادوست، با اعلام ارقام ۷۰۳، ۷۰۴، BC و سیمون به عنوان ارقام مناسب کشت ذرت دانه ای در کرمانشاه، مناسب ترین زمان کاشت محصول ذرت دانه ای در این شهرستان را اردیبهشت ماه تا اوایل خرداد ماه و زمان برداشت آن را نیز مهرماه عنوان کرد و افزود: روش کاشت ذرت دانه ای ماشینی و با استفاده از دستگاه های ردیفکار خواهد بود و برداشت آن نیز با استفاده از کمباین صورت خواهد گرفت.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه در پایان، نظارت بر کاشت، داشت و برداشت محصول، ارایه مشاوره های کارشناسی برای افزایش راندمان مصرف آب و افزایش کیفی محصول تولیدی و تأمین و توزیع به موقع نهادههای کشاورزی را از جمله خدمات ارایه شده به کشاورزان ذرت کار برشمرد.
به گزارش ایرنا، در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود.