محمد قریشی روز جمعه پیرامون توزیع کالاهای اساسی تنظیم بازار در شهرستان پردیس به خبرنگار ایرنا گفت: از ۳۸۰ تن حواله صادره مرغ منجمد ۳۴۰ تن جذب شده و ۴۰ تن باقی مانده مربوط به روز گذشته است.
وی ادامه داد: برنج هندی کیلویی ۱۸ هزار تومان ۱۱۱ تن حواله صادر و ۳۰ تن جذب، برنج تایلندی کیلویی ۱۲ هزارو ۵۰۰ تومان ۲۵ تن حواله صادر و ۵ تن جذب، شکرکیلویی ۱۶ هزارتومان ۱۲۱ تن حواله صادر و ۴۰ تن جذب، تخم مرغ ۴۳ هزار تومان، هزار کارتن حواله صادر و جذب کامل در بازه زمانی یاد شده انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس با اشاره به عرضه ۱۲۰ تن میوه، خاطرنشان کرد: پرتقال کیلویی ۱۰ هزار، سیب زرد کیلویی ۱۲ هزار و سیب قرمز کیلویی ۱۱ هزار تومان به ترتیب ۸۰، ۱۸ و ۲۲ تن سیب قرمز تامین و عرضه شد.
قریشی با اشاره به تامین کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: در طرح ضیافت نور همه کالاهای اساسی مورد مورد نیاز شهروندان به اندازه کافی تامین و در هشت نقطه شهرستان عرضه می شود، هیچ کمبودی برای تامین کالاها نداریم و به شهروندان توصیه می شود کالاهای اساسی را به اندازه مصرف خریدار کنند، نیازی به دپوی اقلام عرضه شده نیست.
وی ادامه داد: کالاهای اساسی در روستاها با همکاری دهیاران و یا روسای شورای روستایی و یا هیات امنای مساجد و بسیج با اطلاع رسانی قبلی توزیع می شود.
مدیر اداره جهاد کشاورزی با اشاره به نظارت محسوس و نامحسوس به نحوه عرضه کالاهای اساسی توسط مباشران، خاطرنشان کرد: شهروندان موارد تخلف در توزیع کالا را به شماره ۱۲۴ و یا ۱۳۵ گزارش بدهند و یا به اداره جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند.
قریشی گفت: با نظارت مستمر و برگزاری گشت های مشترک، هدایت، حمایت و رصد و توزیع مناسب تخلفات کمتری نسبت به سایر شهرستانها در استان داشتیم.
وی با اشاره به برگزاری پنج گشت مشترک در ایام تعطیلات نوروز، گفت: در تعطیلات نوروز تنها ۱۰ مورد مختصر گزارش داشتیم که برای آنها اخطار صادر شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس افزود: با توجه به حساسیت شهرستان و دستور رئیس جمهوربرای مبارزه با زمین خواری ضروری است که منابع طبیعی و شرکت عمران باید به طور گسترده تر با جهاد هماهنگ باشند تا با هماهنگی بین بخشی زمین خواران را در تنگنا قرار دهیم.
قریشی با اشاره به محدودیت نیروی انسانی در جهاد کشاورزی اظهار داشت: در این دستگاه خدمات رسان محدودیت منابع انسانی در حوزه کارشناس امور اراضی داریم و ایجاد راهکار برای تامین نیرو را از فرماندار شهرستان درخواست و انتظار داریم.
وی با اشاره به برنامه مبارزه با آفات، توضیح داد: در تاریخ ۲۴ اسفند قرار داد برای پیشگیری و پیش آگاهی آفات عمومی و هدایت عملیات کنترل آفات همگانی با یک شرکت به ارزش ۹۹ میلیون تومان قرار داد بستیم.
مدیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این قرار داد، یک هزار و ۹۰۰ هکتار شبکه مراقبت ودیده بانی قرار می گیرد، دیده بانی ۱۰۰۰ هکتار مبارزه با ملخ ۴۰۰ هکتار و پروب برداری موش و جوندگان ۵۰۰ هکتار اجرا می شود.
قریشی اضافه کرد: کانون مبارزه با ملخ در روستای گلدره، شهرک تماشا، گلخندان، زردستان و پارک ملی خجیر است که روستاهای زردستان و گلخندان رصد شده و فعلا ملخی دیده نشده است.
وی با اشاره به انواع ملخ ها، اظهار داشت: ملخ مراکشی، ایتالیایی، پیشانی سفید، کوهان دار، مار پوست و شکم بادمجانی معمولا در مناطق دیده می شوند و هر گاه بین ۹ تا ۱۰ عدد ملخ در مترمربع مشاهده شود باید مبارزه انجام شود.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.