اردبیل-ایرنا- استاندار اردبیل با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شهرستان اصلاندوز در برخی زمینه‌ها، تامین زیرساخت‌های ناحیه صنعتی اصلاندوز را از اولویت‌های توسعه این شهرستان در سال جاری عنوان کرد.

به گزارش ایرنا سید حامد عاملی در جلسه بررسی برنامه پیشرفت شهرستان اصلاندوز که با حضور مدیران استان و این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: در کنار پرورش ماهی در این شهرستان ، توجه به توسعه گردشگری آب نیز می تواند در رونق گردشگری منطقه تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به پروژه‌های مشخص شده در برنامه پیشرفت شهرستان، تکمیل نواقصات مجتمع آبرسانی عمران آباد، تامین زیرساخت‌های ناحیه صنعتی اصلاندوز و اجرای ساختمان‌های اداری این شهرستان را از دیگر اولویت‌ها عنوان کرد.

استاندار اردبیل با تاکید بر توسعه دامپروری به شیوه علمی و نوین در اصلاندوز خواستار مطالعه و ارائه طرح اولیه برای ایجاد بستر دامپروری صنعتی در این شهرستان شد.

عاملی به ظرفیت‌های گردشگری اصلاندوز از جمله تپه نادری و مجموعه آهوی مغان اشاره کرد و بر ایجاد بسترهای لازم و راه‌های دسترسی برای رونق گردشگری در این مناطق تاکید کرد.

استاندار اردبیل با اشاره به اهمیت پروژه‌های زیرساختی و ضروری شهرستان‌ها، خواستار توجه فرمانداران در جلسات شورای برنامه‌ریزی شهرستان در تخصیص اعتبار به پروژه‌های تعیین شده در برنامه پیشرفت شد.

اولویت‌های اقتصادی نمین در سال ۱۴۰۱/ بیش از ۱۴ طرح نیمه تمام راه‌اندازی می‌شود

عاملی همچنین در جلسه بررسی برنامه پیشرفت شهرستان نمین، با تاکید بر لزوم تقویت گردشگری و تکمیل واحدهای صنعتی در نمین گفت: تلاش برای تامین آب برای صنعت و گلخانه‌ها در اسرع وقت ، تکمیل و راه اندازی بیش از ۱۴ طرح نیمه تمام صنعتی ، توسعه اقامتگاه‌های بوم گردی و گردشگری ورزشی از جمله برنامه‌هایی است که در اولویت اقدامات سالجاری برای این شهرستان است.

وی افزود: اجرای سد عنبران ، تقاطع غیرهمسطح نمین، راه گردشگری نمین - فندقلو و تسریع در تونل کنارگذر حیران از دیگر پروژه‌های لحاظ شده در برنامه پیشرفت نمین است.

استاندار اردبیل با اشاره به قابلیت‌های کشاورزی در نمین توسعه گشت گیاهان دارویی ، ارتقای دانش فنی بهره برداران کشاورزی و امکان‌سنجی و کشت باغات میوه‌های دارای ارزش صادراتی را از جمله برنامه‌های این شهرستان در حوزه کشاورزی عنوان کرد.

عاملی هماهنگی بین مسوولان شهرستانی و مدیران دستگاههای اجرایی را برای احصا پروژه‌های ضروری و تسریع در اجرای آن ضروری دانست.

وی افزود: چنانچه تکمیل پروژه هایی برای رفع نیاز مردم ضروری باشد ، برای جذب اعتبارات ملی نیز اقدام و پیگیری‌های لازم صورت می گیرد.