مدیر پژوهش سرای دانشآموزی میاندوآب پنجشنبه شب در حاشیه آیین تجلیل از این تعداد دانشآموز که در تالار فرهنگیان با حضور مسوولان این شهرستان برگزار شد، به خبرنگار ایرنا گفت: این دانشآموزان در رشتههای زیست فناوری، مسابقه داستان نویسی به مناسبت هفته جهانی فضا، مسابقه آزمایش در خانه به مناسبت روز آزمایشگاه، مسابقه آزمایشات شیمی و برترینهای استانی طرح اینترنت اشیا فعال بودند که تجلیل شدند.
مریم پوریوسف با بیان اینکه همکاران فعال و شاغل در پژوهشسرا، مدیران مدارس همکار با این پژوهشسرا و همچنین از خیران تجلیل شد، افزود: همچنین هدایایی از طرف معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری شامل تندیس و لوح تقدیر ارسال شده بود که به مدیر آموزش و پرورش و مدیر پژوهشسرای میاندوآب اهدا شد.
وی ادامه داد: پژوهشسرای دانشآموزی میاندوآب با هدف استعدادیابی و پرورش دانشآموزان خلاق و مبتکر با آموزش رشتههای مختلف علمی و برگزاری جشنواره و مسابقه فعالیت میکند.
پوریوسف با اشاره به اینکه در این پژوهشسرا با راهنمایی و آموزش همکاران مجرب امسال نیز طرحهای دانشآموزان به مسابقات استانی و کشوری راه یافت، گفت: از پنج هزار دانشآموز شهرستان که از آموزشهای مجازی مرکز استفاده میکنند، حدود ۲۰۰ دانشآموز دختر و پسر به صورت حضوری در روزهای پنجشنبه هر هفته با رعایت پروتکلهای بهداشتی آموزش های لازم را در زمینه کارگاههای برنامهنویسی، مقاله نویسی، نجوم و همچنین آزمایشگاه برای ایدهپردازی سپری میکنند.
وی افزود: در سال تحصیلی جاری، طرح ۲۰ دانشآموز منتخب مرحله کشوری و استانی شد.
پژوهسرای دانشآموزی آموزش و پرورش میاندوآب در سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را با هدف شناسایی، پرورش و جذب دانشآموزان با استعداد از نظر علمی شروع کرده و در حال حاضر در ۲۰ رشته زیر نظر استادان مجرب فعالیت دارد.
در این پژوهشسرا تمام دروس و فعالیتهای مربوط به فیزیک، شیمی، رباتیک، سلولهای بنیادی و سایر رشتهها با کمک و راهنمایی استادان مربوطه و با شرکت در مسابقات و جشنوارههای مختلف فعالیت دارد.
در سال تحصیلی جاری ۵۲ هزار دانشآموز در ۲ هزار و ۲۴۲ کلاس درس و با حضور ۳۳۲ فرهنگی در میاندوآب در حال تحصیل هستند.