سید هاشم موسوی جهان آباد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح ها با پیشرفت فیزیکی پنج تا ۸۵درصد در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد در حال ساخت هستند و تکمیل آنان ۲هزار و۵۷۷ فرصت جدید شغلی ایجاد خواهد کرد.
وی بیان کرد: شهرک های صنعتی یاسوج یک تا چهار با ۱۲۳ طرح، شهرک صنعتی خان احمد در شهرستان باشت با ۳۵ طرح و شهرک صنعتی گچساران با ۲۰ طرح دارای بیشترین سهم از تعداد طرح های در حال احداث شهرک های صنعتی استان هستند.
موسوی جهان آباد تاکید کرد: مابقی این طرح ها نیز در شهرک های صنعتی دلی بجک، امیرآباد، ناصرآباد، لیکک،دهدشت ۲، سقاوه و دهدشت در دست ساخت هستند.
وی بیان کرد: تاکنون ۳۴۸ واحد تولیدی یا خدماتی در شهرک های صنعتی استان بهره برداری شده که از این تعداد ۲۴۱ واحد معادل ۶۹درصد فعال و ۱۰۷ واحد معادل ۳۱ درصد غیرفعال هستند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد تعداد فرصت های شغلی ایجاد شده در شهرک های صنعتی استان را پنج هزار و۳۵۸ نفر برآورد کرد.
وی عنوان کرد: مساحت زمین های شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد یکهزار و ۵۴۱ هکتار است که از این میزان ۷۷۸ هکتار زمین صنعتی و مابقی شامل زیرساخت ها مانند جدول گذاری ،فضای سبز و دیگر موارد مرتبط است.
موسوی جهان آباد تاکید کرد: کهگیلویه و بویراحمد ۲۱ شهرک صنعتی مصوب و ۱۳ شهرک صنعتی در حال فعالیت دارد.
وی تاکید کرد: ۵۰درصد تخفیف در حق بهره برداری زمین مناطق کمتر توسعه یافته و ۲۰ درصد تخفیف کل مبلغ قرارداد برای پرداخت نقدی از مهمترین مشوق های سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی استان است.
موسوی جهان آباد اظهارداشت: پرداخت حداقل ۱۰ درصد بخش نقدی قرارداد تا حداکثر ۴۸ماه اقساط در مناطق کمتر توسعه یافته ، بخشودگی ۱۰ درصد مبلغ قرارداد در صورت بهره برداری پیش از موعد و تخفیف ۱۰درصد ویژه خانواده شاهد و ایثارگر در ابتدای قرارداد از دیگر مشوق های سرمایه گذاری در شهرک های صنعتی کهگیلویه و بویراحمد است.
وی بیان کرد: شهرک های صنعتی استان با امکانات مناسب آب، برق، گاز و خطوط تلفن و اینترنت آماده استقبال از سرمایه گذاران است.
موسوی جهان آباد تاکید کرد: هشت ناحیه صنعتی در برنامه سازمان شهرک های صنعتی استان در هشت شهرستان مختلف استان برای توسعه در دستور کار است.
کارخانه قند یاسوج به عنوان اولین واحد صنعتی کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۴۴ ساخته شد.
در دوران انقلاب اسلامی ۲ کارخانه سیمان دشتروم و مارگون احداث شد که به عنوان دو واحد صنعتی بزرگ استان شناخته می شوند.
۱۳۱طرح و واحد تولیدی و صنعتی در دهه ۹۰ در این استان بهره برداری و یا دوباره به چرخه تولید بازگشت.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد یک درصد جمعیت و مساحت ایران را در اختیار دارد.