به گزارش ایرنا ، حجت الاسلام سید ابراهیم حسینی جمعه شب در نشست محفل قرآنی که باحضور جمعی از اهالی روستای مردم احمد آباد برگزارشد، قرآن را ذکری از جانب خداوند در برابر غفلت دانست و افزود: قرآن کتاب زندگی و الهام بخش فرهنگ و تمدن بشریت است
وی با تاکید بر اینکه انسان غافل، از خدا بی خبر است، افزود: این نوع انسان دست به هر خطایی می زند اما اهل ذکر که با قرآن مانوس هستند، جز در مسیر توحید و هدایت حرکت نمی کنند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه تصریح کرد: ماه مبارک رمضان که بهار قرآن است باید ماه تمرین و ممارست برای انس با قرآن بویژه در مساجد باشد زیرا ترویج قرآن باید مسجد محور باشد و مساجد جایگاه خود را به عنوان بزرگترین شبکه قرآنی در کشور به دست بیاورند.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند نقشی فراتر از وضع موجود برای مساجد از جمله آنها ایجاد کرسی های قرائت و تلاوت داشته باشد.
وی یاد آورشد: همچنین باید استعداد جوانان خوش ذوق وخوش صدا را به سمت آواهای قرآنی سوق داد تا با قرائت زیبا و صوت والحان، هنر قدسی قرائت های حیرت انگیز را به نمایش گذارند.
امام جمعه ابرکوه در ادامه به فرایند عظمت ماه مبارک رمضان اشاره و خاطر نشان کرد: عظمت این ماه مربوط به نزول قرآن است و سپس روزه را شامل می شود، بنابراین باید از این فرصت برای اصلاح و بازسازی استفاده کرد.
در محافل های قرآنی بیش از هشت هزار نفر شرکت دارند
رئیس اداره تبلیغات اسلامی ابرکوه نیر در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: از آغاز ماه مبارک رمضان تاکنون ۲۵۰ محفل انس با قرآن در مساجد، بقاع متبرکه، تکایا، محافل مذهبی و حتی در منازل مردم مومن این شهرستان دایر است.
حجت الاسلام شیخ حسین فلاح زاده با اشاره به گذشت ۲ سال از شیوع بیماری کرونا و سیر نزولی این بیماری افزود: در ماه مبارک رمضان امسال محافل و جلسات قرآنی رونق خاصی در این شهرستان به خود گرفته است.
رئیس تبلیغات اسلامی ابرکوه ادامه داد: در مجموع در این محافل و نشست های قرآنی بیش از هشت هزار و۲۰۰ نفر شرکت دارند.
این کارشناس قرآنی یاد آورشد: در ۳۰ مسجد تفسیر سوره های لقمان و حجرات قرآن هم با شرکت ۵۰۰ نفر توسط روحانیان و ائمه جماعات مساجد برگزار می شود.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.