به گزارش ایرنا، اکبر اسدی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" ضرورت دارد همه تلاش و کوشش های دستگاه های متولی در جهت تحقق این شعار قرار گیرد زیرا حرکت دانش بنیان می تواند کشور را در همه عرصه ها با سرعت بیشتری در مسیر رشد و توسعه بیش از پیش قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه اقتصاد دانش بنیان حاصل بکارگیری علم و دانش با هدف افزایش کارایی در همه بخش های اقتصادی کشور است، عنوان کرد: در اقتصاد دانش بنیان همه کسب و کارها و صنایع از کاربرد دانش روز در پیشبرد اهداف خود بهره می برند.
رییس جهاد دانشگاهی کردستان یکی از پایه های اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب را فعالیت های دانش بنیان برشمرد و گفت: با توجه به تحریم های ظالمانه استکبار جهانی علیه کشور ما، حرکت دانش بنیان در همه عرصه ها می تواند موثرترین عامل رونق تولید و اشتغال برای رشد و توسعه کشور باشد و ضمن ایجاد رفاه برای جامعه تحریم های دشمنان را خنثی نماید.
اسدی، ساختار اجرایی مناسب و نیروی انسانی متعهد و متخصص را از ملزومات تحقق شعار سال برشمرد و افزود: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با ساختار منعطف و مناسب و با داشتن نیروی انسانی متعهد و متخصص، بهترین شرایط را برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال دارد.
اسدی با اشاره به اینکه یکی از اهداف جهاد دانشگاهی استان کردستان تلاش برای تشکیل و رشد شرکت های دانش بنیان است، یادآور شد: ماموریت جهاد دانشگاهی حمایت از شرکت های دانش بنیان است و بر همین اساس باید شرایطی را فراهم آوریم تا زمینه مناسب برای فعالیت جوانان بخصوص افراد صاحب ایده ایجاد شود.
وی در پایان بیان کرد: در صورت حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی، این نهاد انقلابی آمادگی کامل جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در استان کردستان را دارد.
نام جهاد دانشگاهی اولینبار در تابستان سال ۱۳۵۹ و در پی تعطیلی دانشگاهها بر اثر وقوع حرکت انقلاب فرهنگی و با الهام از نام جهاد سازندگی (که هدف اصلی خود را سازندگی مناطق محروم قرار داده بود) با هدف بـازسـازی و بهبـود فضـای علمی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها مطرح شد. ستاد انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۶/۵/۵۹ بر مبنای مصوبه خود، شورای عالی جهاد دانشگاهی را تاسیس کرد.