همدان- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با گرامیداشت روز هنر انقلاب اسلامی، از این هنر به عنوان هنری اصیل، متعالی و ماندگار یاد کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان؛ احمدرضا احسانی به مناسبت روز «هنر انقلاب اسلامی» افزود: هنر بازتابی از درون و زبان مشترک بین همه انسان‌ها است.

وی ادامه داد: این ابزار اگر درست به کار گرفته شود، می‌تواند التیام بخش دردهای بشری باشد و جامعه بشری را در مسیر رسیدن به کمال هدایت کند؛ زیرا انسان در فطرت خویش دارای شعور باطنی نسبت به جهان هستی و عالم حقیقت است و هنر متعالی همچون پنجره ای رو به فضایل و زیبایی های جهان هستی، در این مسیر خواهد بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه هنر از بدو آفرینش همواره همراه آدمی بوده و در طول تاریخ دستخوش تغییرات و دگرگونی های مختلف شده است، خاطرنشان کرد: سرزمین ایران از گذشته‌های دور به عنوان مهد فرهنگ و هنر شناخته می‌شد و با ورود اسلام، هنر اصیل ایرانی با ارزش‌های والای انسانی پیوند خورده و تجلی آن در قالب هنر اسلامی ایرانی نمود پیدا کرد.

احسانی با تاکید بر اینکه از قرن‌های گذشته تا دوره معاصر، هنرمندان و فرهیختگان بی‌شماری برای ماندگاری و تعالی این هنر تلاش کردند، تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی، زمینه ساز بخش دیگری از رشد و ترقی هنر در ایران اسلامی شد.

وی ادامه داد: در این میان شهید سید مرتضی آوینی، به عنوان الگو و اسوه برای هر هنرمند آزاده، نقشی اثرگذار داشت و مصداق بارز بخشی فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند: «هنرمندان ما تنها زمانی می‌ توانند بی‌دغدغه کوله بار مسئولیت و امانتشان را زمین بگذارند که مطمئن باشند مردمشان بدون اتکا به غیر، تنها و تنها در چهارچوب مکتبشان، به حیات جاویدان رسیده‌اند»؛ شهید آوینی هم تا لحظه شهادت کوله‌بار مسئولیت خود را روی زمین نگذاشت.

احسانی تصریح کرد: اینک وظیفه همه اهالی فرهنگ، هنر و دست‌اندرکاران این حوزه است تا ضمن پاسداشت جایگاه هنر انقلاب اسلامی و یاد و خاطره همه شهدای هنرمند، ادامه دهنده این مسیر بوده و برای تعالی هنری مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و انسانی و اصالت ایرانی گام بردارند.

به گزارش ایرنا؛ پس از شهادت مرتضی آوینی در روز بیستم فروردین سال ۱۳۷۲، با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری به مقام معظم رهبری، این روز به عنوان «روز هنر انقلاب اسلامی» نام گذاری شد.