رشید قربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این بازدیدها، فعالیتهای حضوری آموزشی و پرورشی بر اساس نمونه برگ طراحی شده ابلاغی وزارت آموزش و پرورش مورد بررسی، رصد و پایش قرار می گیرد.
وی افزود: تیم های نظارت و ارزیابی با حضور در مدارس تمام فعالیتهای انجام شده در راستای تمهید مقدمات برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی، تهویه کلاس های درس، نظافت و ضد عفونی مدارس و سایر موضوعات پیش بینی شده در این چک لیست را بررسی و در نهایت به دبیرخانه شهرستان و استان به منظور جمع بندی نتایج، ارائه می کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: بر این اساس در روزهای ۱۴ و ۱۵ فروردین ۹ تیم سه نفره استانی با حضور در شهرستان ها و مناطق از ۸۱ مدرسه بازدید کردند و در چند روز اخیر نیز ۵۴۷ مدرسه توسط تیمهای نظارتی شهرستانها و مناطق مطابق شاخص های تعیین شده مورد ارزیابی قرار گرفته است.
وی در ادامه اظهار داشت: با فعالیت مدارس و حضوری شدن آموزش، ظرفیتهای مجازی نیز در صورت نیاز صرفا به عنوان ابزار مکمل تربیت و آموزش مورد بهره برداری قرار می گیرد.
قربانی افزود: دانش آموزان باید طبق برنامه هفتگی در مدارس و کلاس های درس حضور منظم داشته باشند و در صورت غیبت غیر موجه، مطابق آیین نامه اجرایی و سایر مقررات مربوطه مدارس اقدام خواهد شد.
وی اضافه کرد: دانش آموزان مبتلا به کرونا یا دارای علائم ابتلا به این ویروس یا داشتن بیماری زمینه ای با تایید پزشک و رضایت والدین می توانند از بستر شاد آموزش های لازم را دنبال کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همکاری عوامل سهیم و موثر در تعلیم و تربیت و با استفاده از فرصت باقی مانده سال تحصیلی جاری برای جبران کاستیهای یادگیری دانش آموزان، شاهد ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و تربیتی به دانش آموزان استان در همه مدارس باشیم.
استان کردستان ۳۰۰ هزار دانشآموز دارد که در سه هزار و ۸۰۰ واحد آموزشی تحصیل می کنند.