به گزارش ایرنا، خلیل عوض زاده روز شنبه در دیدار با محمد سرگزی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سال گذشته اقدامی جهادی در حوزه توسعه و اصلاح شبکه برق روستایی انجام شد به گونه ای که شاهد رشد بیش از ۵۰۰ درصدی اعتبارات پروژه ها در حوزه اصلاح و توسعه شبکه برق روستایی بودیم.
وی ادامه داد: در قدم اول اجرای این پروژه ها کار اصلاح و توسعه شبکه برق ۶۶۰ روستای سیستان و بلوچستان در قالب طرح بهارستان در دستور کار قرار گرفت که با توجه به عملکرد مثبت شرکت توزیع نیروی برق استان این عدد به ۷۸۰ روستا رسید.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه ها بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان است که ۱۰۳ میلیارد تومان آن تاکنون تخصیص یافته و دارای عملکرد بوده است.
وی خاطر نشان کرد: در سفر پنجم فروردین ماه جاری وزیر نیرو به سیستان و بلوچستان ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت توسعه شبکه برق روستایی این استان مصوب شد که با تخصیص این اعتبار تحول بزرگی در حوزه توسعه شبکه برق روستایی این منطقه اتفاق خواهد افتاد.
عوض زاده به وضعیت روستاهای فاقد برق سیستان و بلوچستان نیز اشاره کرد و افزود: تمامی روستاهای دارای مجوز این استان از نعمت برق مطمئن و پایدار بهرهمند هستند.
وی ادامه داد: یکی از پروژه هایی که در سال جدید در حوزه سیستان پیگیری میشود، اصلاح ۱۵۰ کیلومتر شبکه برق این منطقه است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: رسالت این شرکت خدمت رسانی به مردم است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نمیکند.
نماینده مردم شهرهای زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست، گفت: از تلاش های مدیر و پرسنل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان به جهت خدمت رسانی شبانه روزی به مردم این منطقه تقدیر می شود.
محمد سرگزی اظهار داشت: یکی از اقدامات مهمی که در حوزه سیستان نیاز به پیگیری دارد اصلاح شبکه های فرسوده برق است.
مقرر گردید که در آینده نزدیک ضمن بازدید میدانی با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان در سطح منطقه سیستان تصمیمات عملیاتی با الویت بندی اتخاذ شود.