به گزارش ایرنا، امیر قادری روز یکشنبه در جلسه قدردانی از خیران جشن گلریزان شهرستان مهاباد افزود: با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سایر دستگاه های اجرایی، زمینه اشتغال برای زندانیان آزاد شده از بند فراهم و حمایت های لازم برای بازگشت به زندگی عادی این افراد مهیا خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از مشارکت خیران در امر آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، اضافه کرد: ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای کمک به زندانیان جرایم غیرعمد و همچنین لیبک به فرمان مقام معظم رهبری در راستای مشارکت در جشن گلریزان است.
فرماندار ویژه مهاباد اظهار کرد: از قضات و مراجع قضایی نیز انتظار داریم در این روزهای نورانی همکاری و حمایت لازم برای آزادسازی زندانیان واجد شرایط را برای بازگشت به کانون گرم خانواده داشته باشند.
امام جمعه مهاباد هم در این مراسم گفت: بهترین انسان ها نزد خداوند کسانی هستند که با اعمال خود در راستای رضایت خدا و برای خدمت به مردم گام برمی دارند.
ماموستا عبدالسلام امامی با اشاره به اینکه مردم مهاباد همواره در امور خیر و کارهای خداپسندانه پیش قدم بوده اند بیان کرد: خداوند به خیران وعده داده که اگر گره ای از مشکلات مردم را باز کنید خداوند نیز در روز قیامت گره شما را باز خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه دستان بخشنده بندگان همواره از دستان گیرنده آنها فضیلت بیشتری دارد، افزود: با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر جامعه، اکرام ایتام و حمایت از اقشار ضعیف جامعه نباید به فراموش سپرده شود.
به گزارش ایرنا، در ادامه این مراسم از خیرانی که در جشن گلریزان با اهدای مبالغی زمینه آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیرعمد را فراهم کرده بودند با اهدای لوح قدردانی شد.
همچنین در این مراسم یکی از خیران هزینه مالی آزادسازی سه نفر از زندانیان جرایم غیرعمد این شهرستان را تقبل کرد.
خیران مهابادی سال گذشته نیز رتبه نخست پویش "خاتم سلیمانی" برای آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد آذربایجان غربی را به خود اختصاص داده بودند.
آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی یکی از سیاستهای کلی و راهبردی قوه قضائیه است که در این استان به طور جدی پیگیری میشود.
ستاد دیه با هدف آزادی زندانیانی که جرایم آنها قتل غیرعمد (شبه عمد و خطایی)، صدور چک بلامحل غیرکلاهبرداری، دیه تصادفات رانندگی و ترک انفاق و عدم پرداخت مهریه است، در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۶۹ در کشور تشکیل شد.
اداره کل زندانهای آذربایجان غربی دارای سه بازداشتگاه موقت در شهرهای ارومیه، اشنویه و سردشت و هشت اداره زندان در شهرهای ماکو، سلماس، خوی، ارومیه، مهاباد، نقده، میاندوآب و بوکان، مجمع حرفه آموزی و کاردرمانی (زارعان خوی)، مرکز اشتغال و حرفه آموزی زندانیان ارومیه (زندان باز) و یک کانون اصلاح و تربیت است.