به گزارش ایرنا از معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سیدیاسر ساجدی گفت: رویداد استارتآپی اسلامی ـ قرآنی، از مجموعه فعالیتهای بخش فضای سایبری و فرهنگ دانشبنیان بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم محسوب میشود که طبق برنامهریزی انجام شده از پنجم تا هفتم اردیبهشت، در یکی از سالنهای نشستهای نمایشگاه برگزار خواهد شد.
وی افزود: از ویژگیهای این برنامه میتوان به برگزاری یک رویداد آموزشی ـ تجربی سه روزه، آموزش تجربهمحور کارآفرینی اسلامی ـ قرآنی، امکان همکاری با کارآفرینان برتر کشور، برگزاری کارگاههای جنبی تخصصی با بهرهگیری از اساتید مجرب، اهدای جایزه به سه تیم برتر و امکان حمایت از ایدههای برتر اشاره کرد.
ساجدی ادامه داد: این رویداد در محورهای آموزش قرآن، تبلیغ و ترویج قرآن، گردشگری، هنرهای تجسمی، معماری و دکوراسیون داخلی، اسباببازی و بازیهای رایانهای، سلامت و محصولات غذایی حلال، وب و نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) و تولید محتوای چندرسانهای و برگزاری رویدادهای اسلامی ـ قرآنی باتوجه ویژه به نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم برگزار میشود.
مدیر بخش فضای سایبری و فرهنگ دانشبنیان تأکید کرد: برگزاری این رویداد در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» نامگذاری شده است، از جمله نوآوریهای این دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم به شمار میآید.
ساجدی با اشاره به هدف برگزاری این رویداد استارتآپی گفت: تقویت و گسترش اکوسیستم استارتآپی با رویکرد اسلامی ـ قرآنی در کشور از سوی مجموعه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی برگزاری نمایشگاه قرآن کریم از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است.
وی اظهار کرد: جوایز در نظر گرفته شده برای گروههای برتر در این رویداد استارتآپی اسلامی ـ قرآنی برای رتبه های اول تا سوم به ترتیب شامل شش تا چهار میلیون تومان است.
ساجدی از علاقهمندان خواست تا برای ثبتنام به پایگاه اطلاعرسانی رویداد استارت آپی نمایشگاه بین المللی قرآن کریم مراجعه کنند.
پس از ۲ سال که نمایشگاه قرآن به صورت حضوری برگزار نشد، با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا، بیست و نهمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم از پانزدهم ماه مبارک رمضان مصادف با سالروز میلاد امام حسن مجتبی (ع) تا بیست و هفتم ماه رمضان (۲۸ فروردین تا نهم اردیبهشت) در مصلای تهران برگزار خواهد شد.