به گزارش ایرنا، بابک دایی یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات شرکتهای دانشبنیان استان فارس با حضور استاندار و مدیران اجرایی استان اظهار کرد: اعطای تسهیلات با ارزش ۱۶ میلیارد تومان برای سه طرح دانش بنیان از طریق بانک تجارت قطعی شده است، البته امیدواریم فرآیند پرداخت تسهیلات که یکی از مشکلات شرکتهای دانشبنیان است در سال ۱۴۰۱ کوتاه شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس ادامه داد: سیاست وزارت اقتصاد در سال ۱۴۰۱ حمایت از شرکتهای دانش بنیان است. البته سیاست کلان وزارت اقتصاد حمایت از تولید است اما حمایت از تولیدات دانشبنیان نیز برای ما از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی یکی از مشکلات دیرینه کشور را بروکراسی اداری و بحث مجوزها دانست و گفت: قرار بر این است که از پنج فروردین ماه مجوز دستی صادر نشود و مجوزها به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مجوزها صادر میشود تا با این کار مشکل دیرینه در زمینه کسب مجوز و امضاهای طلایی برطرف شود.
دایی بیان داشت: یکی از برنامههای ما این است که در کنار مرکز خدمات سرمایهگذاری استان، پنجره واحد تولید دانش بنیان راهاندازی شود و هر گونه مشکل در حوزه سرمایهگذاری و تولید دانشبنیان در این پنجره به صورت مصداقی و حقوقی حل و فصل میشود. انشالله به کمک همه دستگاههای اجرایی ذیربط که معاونین آنها در این پنجره واحد حضور خواهد داشت این امر تحقق پیدا کند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس ادامه داد: یک سری آیین نامه ها و قوانین و مقرارت در سطح اجرایی وجود دارد که ممکن است از نظر شرکتهای دانشبنیان مانع باشد اما از نظر دستگاههای اجرایی قانون جاری کشور محسوب میشود که نمیتوان آنها را نادیده گرفت اما پیشنهاداتی برای اصلاح قوانین و مقررات مختلف کسب و کار داریم
وی با بیان اینکه بالغ بر ۹۴ فقره قوانین، مقرارت مربوط به مجوزهای مختلف کسب و کار را شناسایی و به سطح ملی ارسال کردیم گفت: هزار و ۳۴۲ فقره مجوزهای کلان در سطح کشور بازبینی در دو بخش در سامانه تقسیم بندی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس اعلام کرد: وزارت اقتصاد از طریق بیمه در تلاش است که ایده های نوآور و جدید را بیمه کند. البته پیشنهاد من این است که کارگروههای تخصصی برای حل مشکلات شرکتهای دانش بنیان تشکیل شود.