یاسوج - ایرنا- مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۵ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع مالی این ستاد برای کمک به تقویت زیرساخت های گردشگری و سلامت استان در سال جاری اختصاص یافته است.

شایان نادری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ۲۵ میلیارد ریال از این اعتبار برای تکمیل طرح های دولتی حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافته است  اظهار داشت: پروژه های مذکور از سوی میراث فرهنگی استان انتخاب می شود.

وی با اشاره به نیاز حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به تقویت زیرساخت ها ابراز امیدواری کرد: مشارکت ستاد فرمانی حضرت امام (ره) بتواند گامی گره گشا برای رونق بیشتر این صنعت درآمدزا باشد.

مدیرکل ستاد اجرایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ه)در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امسال همچنین ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات این ستاد برای تقویت زیرساخت های حوزه سلامت استان اختصاص یافته است.

وی افزود: این اعتبار به پیشنهاد علوم پزشکی یاسوج برای طرح های مناطق مختلف استان هزینه می شود.

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۶۴۰میلیارد ریال از سال ۱۳۹۷ تاکنون در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته این استان دربخش‌هایی چون مدرسه سازی، راه و آب آشامیدنی سرمایه گذاری کرده است.

نادری ابراز داشت: از سال ۱۳۹۷ تاکنون ستاد فرمانی حضرت امام (ره) برای احداث ۲۷۷ کلاس در قالب ۸۶ مدرسه با نوسازی مدارس استان مشارکت کرده و در این خصوص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه کرده است.

وی عنوان کرد: مشارکت برای اجرای ۴۰ طرح در حوزه آب مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد از دیگر فعالیت های این ستاد در سال ۱۳۹۷ تاکنون بوده که در این زمینه  ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

نادری اظهار داشت: اجرای پنج طرح بهداشتی از دیگر اقدام های انجام شده این ستاد در حوزه بهداشت و درمان در سال گذشته است.

وی تصریح کرد: همچنین این ستاد ۱۵ طرح راهسازی در زمینه ساخت پل و آسفالت بهسازی و حمل و نقل جاده ای در مناطق محروم این استان با ۱۴۰ میلیارد ریال در حال ساخت دارد.

 مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)در کهگیلویه و بویراحمد گفت: همچنین طرح جهش تولید در ۳۰ هزار هکتار از دیم‌زارهای استان در سال زراعی جاری با نظارت این ستاد و همکاری سازمان جهاد کشاورزی اجرا شده است.

 نادری اضافه کرد: این طرح در پنج محصول دیمی شامل گندم و جو، نخود، عدس و دانه ای روغنی و علوفه اجرا می شود.

وی اظهار داشت: به افراد متقاضی اجرای طرح جهش تولید در دیم زارهای کهگیلویه و بویراحمد در زمینه های تسهیلات بانکی ارزان قیمت،تخفیف هزینه بیمه محصولات، تامین تسهیلات مورد نیاز برای خرید ماشین آلات کاشت و برداشت حمایت می شوند.

نادری اظهار داشت: همچنین به افراد مجری طرح  خدمات آموزشی، تامین نهاد های مورد نیاز (کود و بذر) و تسهیلات بانکی به صورت قرض الحسنه تا سقف یک میلیارد ریال ارائه می شود.

وی ادامه داد: این تسهیلات با نرخ سود چهار درصد و دوره بازپرداخت پنج ساله از سوی بانک‌ ملی استان پرداخت خواهد شد.