به گزارش خبرنگار ایرنا، جبار گوهری عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری استان کرمانشاه که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: بازدید از جاذبههای گردشگری کرمانشاه در نوروز ۱۴۰۱ و در مقایسه با نوروز سال قبل که ۹۰۰ هزار بازدید صورت گرفت، ۱۸۷ درصد رشد نشان میدهد.
وی همچنین از اقامت ۲۶۰ هزار نفر از هموطنان در هتل ها و دیگر مراکز اقامتی استان خبر داد و افزود: این رقم نسبت به سال قبل که ۴۲ هزار نفر اقامت داشتند ۵۱۵ درصد افزایش داشته است.
گوهری با اشاره به فروش ۱۸۸ هزار قطعه بلیط در مراکز گردشگری و تاریخی استان در نوروز امسال، خاطرنشان کرد: این رقم برای نوروز ۱۳۹۸ حدود ۱۰۱ هزار و برای نوروز ۱۴۰۰ نیز ۶۴ هزار قطعه بود که به ترتیب شاهد رشد ۸۵ و ۱۹۴ درصدی فروش بلیط بوده ایم.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه تصریح کرد: در تعطیلات نوروز امسال ۲۵۶ غرفه صنایع دستی و سوغاتی برپا شد که در مجموع ۱۴۰ میلیارد ریال فروش داشتند، رقمی که ۱۴ درصد فروش کل کشور محسوب میشود و عدد بالایی است.
وی در بخش دیگری از سخنانش به وجود ۵۰ منطقه نمونه گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: متاسفانه این مناطق از زیرساختهای مناسب برخوردار نیستند در حالی که می توان به وسیله آن ها اشتغالزایی خوبی ایجاد کرد.
گوهری در پایان، کرمانشاه را استانی با جاذبه های گردشگری بالا که ۲ اثر ثبت شده جهانی دارد معرفی کرد و گفت: ستاد دائمی سفرها باید در کرمانشاه ایجاد شود تا شرایط بهتری از لحاظ جذب مسافر و گردشگر فراهم شود.
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و دهها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، نمونه های از استعداد بالای کرمانشاه در حوزه گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، هرسم، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۵ شهر دارد.