خمین- ایرنا- رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: ۲۱۳ هزار و ۷۳۰ دُز واکسن کرونا از آغاز طرح واکسیناسیون عمومی کووید ۱۹ تاکنون در سه نوبت در این شهرستان تزریق شد.

دکتر«مجتبی دیده‌دار»روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان واکسن در خمین شامل ۸۹ هزار و ۳۶۸ دُز نوبت اول، ۸۱ هزار و ۲۵۷دُز نوبت دوم و ۴۳ هزار و ۸۷ دُز نوبت سوم است که برای گروه‌های هدف تزریق شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین ادامه داد: مرکز واکسیناسیون دانشکده علوم پزشکی خمین واقع در بلوار قدس معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین هر روز از ساعت ۸ تا ۱۴ فعال و آماده ارائه خدمت است.

دکتر دیده دار با اشاره به قرار گرفتن خمین در وضعیت نارنجی کرونا از شهروندان خواست هرچه سریع‌تر نسبت به تکمیل دُزهای واکسن خود به ویژه دُز سوم اقدام کنند.

وی با اشاره به ثبت ۳۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در هفت روز گذشته در خمین ادامه داد: یک بیمار مبتلا به ویروس کرونا در این بازه زمانی در خمین جان باخته است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۱۴ هزار و ۴۱ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در این شهرستان انجام شده است.

دیده دار تصریح کرد: از مجموع این آزمایش‌ها، پنج هزار و ۱۹۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در شهرستان شناسایی که چهار هزار و ۹۴۳ نفر بهبود یافتند یا از بیمارستان ترخیص شدند.

وی افزود: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۲۱۰ بیمار کووید ۱۹ در خمین جان خود را از دست دادند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به افزایش تدریجی آمار بیماران کووید ۱۹ در این شهرستان طی روزهای اخیر گفت: این شهرستان در تعطیلات نوروزی وضعیت پایداری را از نظر میزان درگیری مردم با بیماری کووید ۱۹ تجربه کرد اما در روزهای اخیر و پس از پایان تعطیلات نوروزی افزایش تدریجی میزان مبتلایان مشاهده می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی میزان بستری بیماران مبتلا به کرونا در خمین پس از تعطیلات نوروزی گفت: آمار مراجعان سرپایی بیمارن مبتلا به ویروس کرونا افزایش پیدا کرده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین تاکید کرد: به دلیل پوشش مناسب واکسیناسیون در خمین ، وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در این شهرستان بحرانی نیست و هم اکنون ۱۰ نفر در بیمارستان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ بستری هستند.

دکتر دیده‌دار با اشاره به آمار قابل قبول واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده  و استفاده از ابزارهای تشویقی تلاش می‌شود ایمن سازی کودکان پنج تا ۱۲ سال در خمین افزایش یابد.

وی اظهار داشت: پس از آموزش حضوری و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها چهار گروه بازرسی و نظارت بهداشت محیط در قالب گروه‌های سه نفره بر فعالیت مراکز آموزشی نظارت می‌کنند و تاکنون گزارشی درباره عدم رعاتی شیوه‌نامه های بهداشتی در مراکز آموزشی شهرستان دریافت نشده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خمین با اشاره به کاهش میزان رعایت شیوه نامه های  بهداشتی در جامعه گفت: بخشی از شهروندان در تعطیلات نوروزی در سفر بودند و  دید و بازدیدهای نوروزی که بدون رعایت پشیوه نامه‌های  بهداشتی صورت گرفت ، نگرانی از پیک جدید در اواخر فروردین ماه و یا اوایل اردیبهشت ماه را ایجاد کرده است.

دیده دار ادامه داد: تفاوت این پیک با پیک‌های قبلی در  پوشش مناسب واکسیناسیون و افزایش ایمنی بدنی لازم برای مقابله با ویروس کرونا است.

وی افزود: در ماه مبارک رمضان تغذیه مناسب در همه وعده‌های غذایی این ماه، از اهمیت ویژه ای برخوردار و در سلامتی روزه داران بسیار مهم است.

خمین در جنوب استان مرکزی با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت، یک مرکز بستری و درمانی دارد.

.