مجید فیاضی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه از هر هکتار زمین زیر کشت بیشاز ۲ تن باقلا در ایرانشهر برداشت میشود اظهارداشت: پیشبینی میشود امسال کشاورزان این شهرستان بیشاز ۶٠٠ تن باقلا برداشت و روانه بازار مصرف کنند.
وی افزود: رقم باقلای کشت شده در ایرانشهر از نوع محلی است که با توجه به طعم و مزه مناسب آن بیشتر به صورت تازه خوری مصرف و مازاد آن نیز خشک و به بازار عرضه میشود.
مدیر جهادکشاورزی ایرانشهر گفت: کشت محصول باقلا در این شهرستان از مهر آغاز و برداشت آن از اواخر اسفند آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه باقلا یکی از منابع عالی فیبر و پروتئین به حساب میآید و مصرف آن همراه با برنج، تمامی پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری بدن را تامین میکند افزود: کلسیم و پتاسیم موجود در باقلا از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و به کنترل فشارخون بالا نیز کمک میکند..