اراک - ایرنا - مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای خانواده و بانوان مهمترین هدف تشکیل شورای اندیشه ورز بانوان در این استان است.

«پروین مفتح‌زاده» روز دوشنبه در نشست هیات اندیشه ورز بانوان استان مرکزی افزود: افزایش هم افزایی، هماهنگی و شناخت توانمندی‌های اعضا از یکدیگر، شناسایی توانمندی زنان در حوزه‌های مختلف و شناسایی و فهرست‌بندی کمبودها و مشکلات و رفع آنها از دیگر اهداف تشکیل این شورا است.

وی با بیان اینکه شورای اندیشه ورز بانوان برای اولین بار در کشور در استان مرکزی تشکیل شده است، ادامه داد: احکام بانوان عضو این شورا مستقیم از سوی استاندار مرکزی صادر می‌شود. 

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی نیز در این نشست گفت: قانون متناسب با زنان اکنون وجود ندارد و حتی اگر هم باشد، ضمانت اجرایی آن در جامعه وجود ندارد.

«ریتا ظهیری» افزود: براساس قانون زنان بعد از مرخصی ۹ ماهه زایمان، باید از یک ساعت کاهش زمان کار بهره مند شوند که این قانون برخی دستگاه‌های دولتی اجرا نمی‌شود. 

وی ادامه داد: قانون در برخی وقت‌ها در ظاهر به نفع زنان صادر می‌شود ولی برای جایگاه اجتماعی آنان مشکل ایجاد می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی خاطرنشان کرد: بحران جمعیت فرزندآوری از جمله مشکلات این استان است چرا که در این زمینه نسبت به سایر استان‌ها شرایط بدتری دارد. 

ظهیری افزود: اکنون سه میلیون زوج نابارور تحصیل کرده و دارای شغل در سطح کشور وجود دارد که تعداد این افراد تا چند سال گذشته حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بوده‌ است.

وی اظهار داشت: اقداماتی در زمینه بیمه ناباروری در دولت سیزدهم انجام شده که نیاز است با سرعت بخشیدن به این اقدامات زمینه بهره‌مندی این افراد از این قانون پیش از گذشتن سن باروری آنان فراهم شود.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی خاطرنشان کرد: پیشگیری از ناباروری نسبت به درمان ناباروری از عوارض کمتری برخوردار است و باید پیشگیری از ناباروری در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

۴۹ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفری استان مرکزی را بانوان تشکیل می‌دهند.