دکتر امید بنفشی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه ویروس سرخک از طریق قطرات تنفسی و یا به وسیلة تماس مستقیم با ترشحات بینی و گلوی فرد بیمار انتقال می یابد، اظهار داشت: بیماری با تب، ضعف، آبریزش از بینی، قرمزی چشم، سرفه و بثورات جلدی یا نقاط قرمز روی پوست شروع می شود که ابتدا در ناحیه سر و گوش ها و صورت بیمار ظاهر می شود و بعد از سه تا چهار روز به تنه، دست ها و پاها انتشار می یابد.
وی دوره واگیری سرخک را ۲ تا چهار روز قبل و چهار روز بعد از ظهور بثورات اعلام کرد و گفت: بیماری سرخک دارای واکسن موثر است و واکسیناسیون باعث کاهش موارد ابتلا و در نتیجه کاهش موارد مرگ ناشی از سرخک می شود.
دکتر بنفشی تاکید کرد: این واکسن از سال ۱۳۸۳ در برنامه واکسیناسیون جاری کودکان در کشور در حال انجام است و در دو نوبت ۱۲ و ۱۸ ماهگی جهت تمام کودکان انجام می شود.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری های دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر انجام واکسیناسیون، مراجعه به موقع به واحدهای بهداشتی جهت واکسیناسیون کودکان را با توجه به وجود واکسن موثر در کشور مهم خواند و بر مراجعه به پزشک یا واحدهای بهداشتی درمانی در صورت داشتن تب و بثورات توصیه کرد.
سال گذشته یک مورد ابتلا بیماری سرخک در کردستان به ثبت رسید.